Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:24 | February 25, 2015

#HEJAKALLA

janni-deler-falun-2015-kalla-guldDSC_1809 janni-deler-falun-2015-kalla-guldDSC_1814 janni-deler-falun-2015-kalla-guldDSC_1824 janni-deler-falun-2015-kalla-guldDSC_1830 janni-deler-falun-2015-kalla-guldDSC_1833 janni-deler-falun-2015-kalla-guldDSC_1834 janni-deler-falun-2015-kalla-guldDSC_1838 janni-deler-falun-2015-kalla-guldDSC_1820

Yesterday’s trip to Falun, sun and snow and good food. And the gold!

Så mysig dag igår! Vi åkte tåg till Falun och när vi kom fram sken solen, så vi kollade in arenan och njöt utomhus en stund. Trodde vi skulle få toppenväder men där hade jag fel. ;-) Supergod lunch åt vi och ni ser på bilden vilka som är bloggare haha! När vi ätit så gick vi ut och kollade tävlingen, så mycket folk och så mycket pepp. Det snöade konstant när tävlingen började så kameran fick ligga i väskan, fick tyvärr ingen bild med Kalla… Hehe! Så häftigt att hon vann, otroligt imponerad av henne. Tack Oral-B för en fantastisk dag, och tack tjejer för en mysig resa. <3 Puss!

//Such a cozy day yesterday! We took the train to Falun and when we arrived the sun was shining, so we checked out the arena and enjoyed the weather outside. Thought we finally got some good weather but I was wrong. ;-) We had a really tasty lunch and you can see on the pic that it’s easy to spot bloggers haha! When we were done eating we went outside to see the race, a huge crowd and a lot of energy. It was snowing like crazy when the race started so my camera got to stay in the bag, so no pic with Kalla… Hehe! So cool that she won, incredibly impressed by her. Thanks Oral-B for an amazing day, and thanks girls for a cozy trip. <3 Hugs!


10 kommentarer10 kommentarer om “#HEJAKALLA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wonderful pictures !
  This hat looks really cool (:
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

  Reply
 • Så härliga bilder! Hoppas ni hade det bra :)

  Reply
 • Love your new style: instead of taking pictures of your food, you take pictures of your friends who are getting crazy to take a picture of the luch :D haha Love it!

  Reply
 • Jäklar vad kul, vilken känsla det måste varit!

  Reply
 • Vart kan man köpa mössan med pälsbollen? Supersnygg!

  Reply
 • Vet tyvärr inte, det var Ida som hade den. ;-) Kram!

  Reply
 • Det måste varit fantastiskt att få se henne ta guldet! En once in a lifetime experience!

  Reply
 • Hej Janni! För det första vill jag tacka för en fräsch, härlig och inspirerande blogg! För det andra så undrar jag var du köpt jackan du bär på bilderna ovan? Fortsätt vara du, du gör ett grymt jobb! Kram

  Reply
 • Tack fina du! <3 Den är från Acne. :-) Kram!

  Reply
 • Söte Carro! Dykt ner bakom stolarna med telefonen. Hehe ! Gölle!

  Reply