#HEJAKALLA

janni-deler-falun-2015-kalla-guldDSC_1809
janni-deler-falun-2015-kalla-guldDSC_1814
janni-deler-falun-2015-kalla-guldDSC_1824
janni-deler-falun-2015-kalla-guldDSC_1830
janni-deler-falun-2015-kalla-guldDSC_1833
janni-deler-falun-2015-kalla-guldDSC_1834
janni-deler-falun-2015-kalla-guldDSC_1838
janni-deler-falun-2015-kalla-guldDSC_1820

Yesterday’s trip to Falun, sun and snow and good food. And the gold!

Så mysig dag igår! Vi åkte tåg till Falun och när vi kom fram sken solen, så vi kollade in arenan och njöt utomhus en stund. Trodde vi skulle få toppenväder men där hade jag fel. ;-) Supergod lunch åt vi och ni ser på bilden vilka som är bloggare haha! När vi ätit så gick vi ut och kollade tävlingen, så mycket folk och så mycket pepp. Det snöade konstant när tävlingen började så kameran fick ligga i väskan, fick tyvärr ingen bild med Kalla… Hehe! Så häftigt att hon vann, otroligt imponerad av henne. Tack Oral-B för en fantastisk dag, och tack tjejer för en mysig resa. <3 Puss!

//Such a cozy day yesterday! We took the train to Falun and when we arrived the sun was shining, so we checked out the arena and enjoyed the weather outside. Thought we finally got some good weather but I was wrong. ;-) We had a really tasty lunch and you can see on the pic that it’s easy to spot bloggers haha! When we were done eating we went outside to see the race, a huge crowd and a lot of energy. It was snowing like crazy when the race started so my camera got to stay in the bag, so no pic with Kalla… Hehe! So cool that she won, incredibly impressed by her. Thanks Oral-B for an amazing day, and thanks girls for a cozy trip. <3 Hugs!

10 reaktioner på “#HEJAKALLA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.