WORKOUT ROUTINE

janni-deler-beach-workoutDSC_9006

Back in workout mode again!

Som sagt så är jag tillbaka i träningsmodet igen, känns grymt! Tror det är viktigt att ha en plan för veckan/framtiden så man har något att uppnå, eller så är det för mig iallafall. :-) Såhär delar jag upp träningen i veckan: 1 benpass, 1 rygg+triceps, 1 axlar, biceps och mage. Det är mina 3 pass jag ska köra men vill slänga in ett valfritt pass, kan vara ett extra benpass när jag är hemma i Sthlm och har rutiner annars kan det bli ett crossfit-pass, cirkelpass eller vad som egentligen. Tycker det är skönt med ett öppet pass i veckan. Efter rygg+triceps och axel+mag-passen springer jag intervaller på 10 min. Alltså två gånger i veckan, detta började jag med för två veckor sen och gillar det! Har som mål att bli bättre på att springa så det är därför, tänkte börja långsamt och öka längden på intervallerna från vecka till vecka. På det tar jag någon/några promenader när jag känner för det. Känns perfekt för mig och jag har kvar motivation då det inte blir för mycket eller för jobbigt. Ska försöka visa er några av övningarna jag kör också om ni vill? :-) Happy training!

//As I’ve said I’m back in the workout-mode again, feels great! Think it’s important to have a plan for the week/future so you have something to strive for, or that’s how it is for me anyway. :-) This is how I split my workouts during the week: 1 leg session, 1 back+tricep, 1 shoulder+bicep and ab. These are my 3 sessions I’m doing but I want to add one optional session, can be another leg-workout when I’m in Sthlm and have my routines but otherwise it can be a crossfit session, circuit or whatever. Think it’s nice with an open session a week. After the back+tricep and shoulder+ab-workouts I do running intervals for 10 min. That’s two times a week, started with this two weeks ago and I like it! Have a goal to be a better runner so that’s why, starting it slow and will enhance the time from week to week. On top of that I go for a walk/a few walks when I feel like it. Feels perfect for me and I still have my motivation and it doesn’t get too tough. Will try to show you some of the exercises I do if you want? :-) Happy training!

19 reaktioner på “WORKOUT ROUTINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.