NEW YORK

janni-deler-new-yorkDSC_2165

Finally arrived in New York!

Nu har vi landat och kommit fram till hotellet! Resan gick faktiskt ganska snabbt, sov lite och kollade två filmer. :-) Jag och Rami är här med Reebok och ska på ett event imorgon, ska bli superkul! Ikväll ska vi ut och käka hela gänget, klockan är ju mitt på dagen här nu så ni ligger lite före oss haha! Ska bli snöstorm senare ikväll säger dom, så det blir spännande… Kanske blir fast på hotellet! Vi bor i Soho och jag älskar det redan, ska ut och kolla runt lite nu innan snöstormen (och så att vi inte somnar). Hörs imorgon fina nu, PUSS!

//Now we’ve landed and arrived to the hotel! The trip went smooth and pretty quick, slept a bit and watched two movies. :-) Me and Rami are here with Reebok and we’re going to an event tomorrow, will be super fun! Tonight we’re going out for dinner with the team, it’s in the middle of the day here so you’re a step ahead of us haha! They say it will be a snowstorm here tonight, will be exciting… Maybe we’ll end up staying at the hotel! We live in Soho and I love it already, heading out to check it out a bit now before the storm (and also, so we don’t fall asleep). Talk tomorrow babes, HUGS!

16 reaktioner på “NEW YORK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.