CHAMPAGNE BOMBER

janni-deler-chamange-bomber5F4A9640
janni-deler-chamange-bomber5F4A9658
janni-deler-chamange-bomber5F4A9621
janni-deler-chamange-bomber5F4A9653
janni-deler-chamange-bomber5F4A9666 copy
janni-deler-chamange-bomber5F4A9631
janni-deler-chamange-bomber5F4A9601
janni-deler-chamange-bomber5F4A9637

Old hat/ Gina Tricot jacket (here!)/ Shirt from Spain/ Gina Tricot jeans/ Nelly.com shoes (here!) -adlink

God morgon på er! Som sagt, det snöööar här haha! Ni säger att jag fotar för mycket sommar-looks, nu kanske ni förstår varför. ;-) Inte så lätt när det är snöstorm men tyckte det var kul. Gick på stan igår på eftermiddagen, hängde med Michaela och fikade grön latte (som var så god!). Önskar vi hade någon dag till här, men det ska bli skönt att komma hem till lite vårväder. Har hört att det är varmt och skönt hemma, idag ska det bli 19 minusgrader här så det är bara bita ihop. Ska försöka njuta av våra sista timmar här även om det kommer vara svinkallt, men vi hörs innan vi flyger hemåt. Puss!

//Good morning guys! As I’ve said, it’s snooowing here haha! You often say I shoot too many summer-looks, and now I guess you know why. ;-) Not super easy when it’s a snow storm but I thought it was fun. Walked around town yesterday in the afternoon, hung out with Michaela and had some green latte’s (that was so good!). Wish we had one more day here, but it will be nice to come home to some spring-weather. I’ve heard that it’s warm and nice at home, today it’s supposed to be minus 19 degrees so we will have a cold one. Will try to enjoy our last hours here even though it will be freezing, but I’ll check in here before we fly back home. Hugs!

11 reaktioner på “CHAMPAGNE BOMBER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.