BUBBY’S

janni-deler-bubbys-newyorkDSC_2293
janni-deler-bubbys-newyorkDSC_2283
janni-deler-bubbys-newyorkDSC_2258
janni-deler-bubbys-newyorkDSC_2266
janni-deler-bubbys-newyorkDSC_2261
janni-deler-bubbys-newyorkDSC_2277
janni-deler-bubbys-newyorkDSC_2269
janni-deler-bubbys-newyorkDSC_2279
janni-deler-bubbys-newyorkDSC_2282

Had lunch at Bubby’s yesterday, pink lemonade and kale salad with salmon… Yum!

Åt en riktigt smarrig lunch igår, har ätit kale till varje måltid här typ. Älskar det med någon ost på, hoppas på att det kommer mer till Sverige snart och inte bara i vissa butiker. :-) Michaela visade oss Bubby’s som var ett riktigt mysigt ställe, drack pink lemonade och åt lax med kalesallad och ost. Det blev ett litet uppehåll med snön, sen snöade det resten av dagen haha! Idag är det SOL, så vi får en dag med fint väder innan vi åker hem iallafall. Har haft en toppenresa även om den varit kort, ska försöka åka hit när våren har kommit också. Gillar New York mer och mer… Puss, hoppas ni har en mysig fredag!

//Had a super tasty lunch yesterday, think I’ve had kale for every meal here. Love it with some kind of cheese on top, hoping for it to come more to Sweden soon and not just in a few stores. :-) Michaela showed us Bubby’s that’s such a cozy place, had pink lemonade and salmon with kale salad and cheese. We had a few minutes without it snowing, and then it snowed all day haha! Today it’s SUNNY, so at least we will have one day with good weather before we leave. I’ve had a great trip even if it was short, will try to go back here when spring arrives. Like New York more and more… Hugs, hope you guys have a cozy friday!

11 reaktioner på “BUBBY’S”

Leave a Reply

Your email address will not be published.