#GETPUMPED

janni-deler-getpumpedDSC_2222
janni-deler-getpumpedDSC_2219
janni-deler-getpumpedDSC_2218
janni-deler-getpumpedDSC_2233
janni-deler-getpumpedDSC_2225
janni-deler-getpumpedDSC_2239
janni-deler-getpumpedDSC_2252
janni-deler-getpumpedDSC_2254

From the Reebok event yesterday, and the release of the new shoe…

Så coolt event med Reebok igår, vi kom dit på förmiddagen och åt god mat och drack gröna juicer. Mycket folk så det var kul att gå runt och mingla lite med alla träningsfolk. :-) Efter ett tag var det en presentation av skon som ska släppas, och det var det hela eventet gick ut på. Skon är helt galen, fick prova den och ni ska få se bilder på den snart. Det är en sko man pumpar upp, så den passar alla fötter vilket är så sjukt smart! Några speciella gäster var där också, kul att se Adrian Grenier där. Entourage-fan som jag är haha! Vi fick köra en hinderbana i olika lag och sen springa på tid, alltså tävlingsmänniskan i mig vaknade till liv… Vi vann tyvärr inte men vi fick springa fler varv än alla andra, så det var därför. ;-) Nu ska vi snart ut och äta middag, det har snöat konstant idag. Hörs imorgon, hoppas ni har en fin kväll. <3

//Such a cool event with Reebok yesterday, we arrived and had some good food and green juices. A lot of people so it was fun to walk around and mingle with all the training people. :-) After a while there was a presentation of the shoe that will be released, and that was what the event was about. The shoe is crazy, we got to try it out and you will see some pics of it soon. It’s a shoe you pump up, so it fits everyones feet which is just so smart! There was a few special guests there too, fun to see Adrian Grenier there. Entourage-fan as I am haha! We got to do an obstacle course and then run on time, oh the competitive side of me woke up…  Unfortunately we didn’t win but we got to go more runs than everyone else, so that was why. ;-) Now we’re soon heading out for dinner, it’s been snowing like crazy all day. Talk tomorrow, hope you guys have a great night. <3

5 reaktioner på “#GETPUMPED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.