HOTEL ROOM

janni-deler2-revelista5F4A9699 copy
janni-deler-revelista5F4A9713
janni-deler-revelista5F4A9753
janni-deler-revelista5F4A9735 copy
janni-deler-revelista5F4A9723

IvyRevel dress (here!)/ Chanel bag/ Old shoes

Här kommer en look vi plåtade av lite snabbt på hotellrummet, så mysiga och ljusa rum. Älskar den här klänningen, gillar att den är uppdelad med olika material. I like a lot! ;-) Ska vara helt ärlig och erkänna att det här var ju såklart alldeles för kallt, så det åkte på ett par strumpbyxor. Funkade minst lika bra! Har haft en härlig dag även om jag varit lite halvt borta, klumpig och osmart. Alltid lika mysigt att hänga med min fina tjej! Kämpar med att hålla mig vaken några timmar till, har ju knappt sovit något det här dygnet så ikväll blir det nog läggdags vid 8-9… Blir inte roligare än så den här lördagen haha! Hoppas ni mår toppen och får en kul eller mysig kväll beroende på vad ni gör. Puss! <3

//Here’s a look we quickly shooted at the hotel room, so bright and cozy rooms. Love this dress, like the fact that it’s divided in different materials. I like a lot! ;-) To be completely honest this was of course way too cold, so I added a pair of tights. Worked just as good! Have had a great day even if I’ve been a bit off, clumsy and not so smart. Always cozy to hand out with my amazing girl! Trying my best to stay awake for a few more hours, I’ve barely slept this day so I think I’m going to bed around 8-9 tonight… This saturday doesn’t get funnier than that haha! Hope you guys feel great and gets a fun or cozy night depending on what you’re doing. Hugs! <3

17 reaktioner på “HOTEL ROOM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.