COCO CHOCO PORRIDGE

janni-deler-protein-porridge-coconut-chocolateDSC_2400
janni-deler-protein-porridge-coconut-chocolateDSC_2403 copy
janni-deler-protein-porridge-coconut-chocolateDSC_2407
janni-deler-protein-porridge-coconut-chocolateDSC_2412
janni-deler-protein-porridge-coconut-chocolateDSC_2414

My favorite breakfast or snack, protein porridge with coco-choco flavour.

God morgon! Kunde inte sova förrän sent igårkväll, blev ju såklart pigg när jag tänkte sova… Gick och la mig iallafall och vaknade nyss. Gjorde min favoritgröt som jag alltid äter när jag är hemma, så nu tänkte jag visa er receptet! Börja göra gröt, jag tar 1 dl havregryn och 2 dl vatten och kokar i en kastull. När det börjar bli klart så tar jag i en skopa proteinpulver (här!) och stänger av plattan och blandar runt tills pulvret är utblandat i gröten. Kan ni tänka er något godare än choklad/kokos-gröt varje morgon? Jag är lite besatt. ;-) Toppar med bär och rostade frön sen äter jag alltid ett eller två ägg med kaviar till. Idag är det den internationella kvinnodagen och därför är det 20% på hela Femimal, så passa på att skaffa proteinpulvret nu så ni kan smaka gröten. :-) Dags för inspelning och brunch, hörs sen! <3

//Good morning! Couldn’t sleep until late last night, of course I got full of energy when I was planning to sleep… Went to bed anyway and just woke up. Mad my favorite porridge this morning and I always eat it when I’m home, so now I thought I would show you the recipe! Start to make porridge, I use 1 dl of oats and 2 dl of water and make it on the stove. When it looks ready I add a scoop of protein powder (here!) and turn of the heat and mix it until the powder is mixed with the porridge. Can you imagine anything tastier than chocolate/coconut porridge every morning? I’m a bit obsessed. ;-) I top it with berries and roasted seeds and always add one or two eggs with kaviar. Today is the international women’s day and because of that Femimal gives you 20% off everything, so you can get the protein powder now so you can taste this for breakfast. :-) Time for a day of film shooting and then brunch, talk later! <3

14 reaktioner på “COCO CHOCO PORRIDGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.