FRINGES

janni-deler-fringe-bootsDSC_2476
janni-deler-fringe-bootsDSC_2493
janni-deler-fringe-bootsDSC_2471
janni-deler-fringe-bootsDSC_2469

RayBan glasses/ Nelly jacket (on sale here!)/ Gina Tricot shirt (here!) and jeans (here!)/ Old shoes

God morgon! Lite vårfeeling igår när jag klädde på mig, älskar att jag tar på mig ljusa färger på mina kläder igen. Det betyder att jag känner att våren är påväg. ;-) Vaknade upp idag med världens halsont däremot… Inte kul! Ni kommer förstå varför sen haha, vi gjorde några saker i New York som jag tror orsakar halsontet. Kommer inte ens ihåg sist jag var sjuk, brukar ha grymt immunförsvar men varit lite mycket senaste tiden. Hemma och kurera idag när solen skiner utanför, det känns ganska jobbigt ja haha! Hur coolt är håret btw? I love it!! Hörs snart, puss!

//Good morning! Some spring feeling when I chose my clothes yesterday, love the fact that I’m starting to wear bright colors on my clothes again. It means that I’m feeling spring is coming. ;-) Woke up today with the worst sore throat though… Not fun! You will understand why later on haha, we did a few things in New York that I think caused it. Can’t even remember the last time I was sick, usually my immune system is great but I guess it’s been a bit too much lately. Will stay at home resting today when the sun is shining like crazy outside, feels pretty sad yes haha! How cool is my hair btw? I love it! Talk soon, hugs!

46 reaktioner på “FRINGES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.