REEBOK

jannideler-reebok

Full look from Reebok, so glad to work with such a cool brand!   Photo by: Rami Hanna

Nu ska jag berätta något som jag är otroligt glad och stolt över, och det känns superkul då jag tror ni också kommer gilla det! Jag har nu blivit ambassadör för Reebok, därför åkte vi till New York och jag ska också göra en del roliga saker framöver som ni kommer kunna ta del av. :-) Jag har tidigare förknippat Reebok med skor och crossfit-kläder men wow, vilka grejer det finns!! Så snygga kläder, väldigt sköna och ett otroligt kul märke att jobba med. Jag är peppad på några månader nu med lite mer fokus på träning, ska försöka inspirera er massor till ett aktivare liv. Nu kör vi! Puss på er, ha en skön kväll och förbered er för en ny vecka. <3

//Now I can finally tell you something that I’m really glad and proud of, and it feels super fun since I think you will like it too! From now I’m an ambassador for Reebok, that’s why we went to New York and I will also do a bunch of fun things soon that you will be able to be a part of. :-) Before I mostly associated Reebok with shoes and crossfit-clothes but wow, they have so many cool things!! Amazing clothes, very comfortable and an incredibly fun brand to work with. I’m so stoked on a few months with a bit more focus on training, will try to inspire you guys a lot with a more active lifestyle. Let’s do this! Hugs, have a cozy night and prepare for a new week. <3

8 reaktioner på “REEBOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.