SKYDIVE

265_MG_2635 - Photo by Fabian Wester
266_MG_2645 - Photo by Fabian Wester
268_MG_2651 - Photo by Fabian Wester
269_MG_2660 - Photo by Fabian Wester
272_MG_2685 - Photo by Fabian Wester
273_MG_2692 - Photo by Fabian Wester
271_MG_2680 - Photo by Fabian Wester
274_MG_2712 - Photo by Fabian Wester
275_MG_4358 - Photo by Fabian Wester
282_MG_4393 - Photo by Fabian Wester
289_MG_4435 - Photo by Fabian Wester

WE DID IT!!!! Coolest thing I’ve done in my entire life, wow!  Top and pants from Nelly (out in stores soon!)

Ni som följer mig på Instagram (@jannid) såg mina videos idag, alltså wow! Det här var nog det som var svårast att hålla hemligt, kan ni förstå att jag har hoppat fallskärm!?!? Aaaaah vill göra det igen! Jag, Lisa och Rami åkte upp i ett miniplan, jag var inte ett dugg nervös konstigt nog så killen jag skulle hoppa med blev nervös. Han trodde jag var galen. ;-) Jag är ju ganska galen, en riktig adrenalin-junkie. Det var den häftigaste känslan jag någonsin känt, slänga sig ut ur ett plan och bara falla fritt i 40 sek för att sen flyga runt i 5 minuter. Wow, den utsikten var oslagbar. Ni måste prova någon gång i ert liv! Ska leta efter något coolt ställe att göra det på nåsta gång… Sorry för alla peace-tecken hehe, var för peppad antar jag! PUSS!

//You guys who follow me on Instagram (@jannid) saw my videos today, oh wow! This was the one thing that was the hardest not to tell you, can you believe I did skydiving!?!? Aaaah want to do it again! Me, Lisa and Rami went up in a mini plane, I wasn’t scared at all which was weird so the guy who jumped with me got a bit nervous. He thought I was crazy. ;-) I am pretty crazy, a true adrenaline-junkie. It was the coolest feeling I’ve ever felt, jump out of a plane and just fall for 40 sec and then just fly for 5 minutes. Wow, the view was just unbeatable. You need to try this one time in your life! Will look for a cool place to do it again… Sorry for all the peace-signs hehe, I was too stoked I guess! HUGS!

17 reaktioner på “SKYDIVE”

 • Anonymisen says:

  Wow! Detta ska definitivt skrivas upp på min “bucket-list”! Du är grym!

 • Netti says:

  Åh vad häftigt och vad modiga ni är som vågade hoppa! Men jag hoppas verkligen att även jag gör det en dag :-)

 • Wow, this is SO cool, wanna do it one day !
  Really nice top & pants btw :)
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

 • Nora TC says:

  Åååh vad häftigt!! Måste prova någon gång i mitt liv… Men har alltid undrat, hur är det när man landar på marken sen? Blir det en hård “duns” eller så haha?

  • Janni says:

   Nja, ganska hård duns men den bakom dig säger till. Antingen upp med knäna eller spring, jag fick börja springa haha! Kram!

 • Leonie says:

  Haha Janni youre crazy :D
  I never had The wish to do this but NOW as i read your Story i guess i have to overthink this !
  The photos are Great But it’s a Bit sad that The videos are only that Short :(((

 • antonia says:

  SOOOO cool haha i wouldnt even have noticed you did the peace sign in every pic until you wrote it and looked back on the pics again ;) :D kenza would have died if she had to do this :D

  what actually was the activity you was sooo scared about?? when you was in cape town you wrote that you will be doing a thing you are actually really scared have we seen this activity already or will it come up later? (it was something on the last days, i thing one day or two before you left) :D

  • Janni says:

   Hahaha I know, she didn’t want to. ;-) It was this, I was scared and excited at the same time, but when I arrived there I wasn’t scared at all. :-) Hugs!

 • Diana says:

  Amazing! I would love to sky dive one day.
  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

 • Linnea says:

  Så kul! Även om jag skulle vara jätterädd, skulle jag gärna testa på dessa :)

 • Rebekka says:

  hva er greia med svenske blogger/jenter og peace-tegnet hele tiden?:p

 • Sara says:

  Så himla häftigt gjort! Du är så grymt modig, själv hade jag aldrig ens satt mig i planet. :D

 • Sanna says:

  Ser galet härligt ut!!
  Jag och min sambo hoppade i Franz Josef (Nya Zeeland, södra ön) och det var magiskt! De som hoppar mycket säger att det är en utav de bästa “hoppen” i världen pga utsikten. Du har Franz Josef glaciären på en sida och havet med långa stränder på andra. Helt otroligt och ett hett tips om du vill göra om det igen, för det ska då jag göra! Ha de’!

 • Sandra says:

  Jag och brorsan hoppade fallskärm på Mauritius för en månad sedan. Jag var sjukt nervös, men vilken grej! Wow! Bland det coolaste jag gjort också, skulle lätt göra om det :) Fantastiskt med en vacker destination också, innan vi hoppade fick vi se korallrevet utanför Mauritius och det turkosa havet. Allt det vackra gjorde att man blev lugnare precis innan hoppet :)

 • Alice says:

  Jag var inte heller nervös innan! Kunde liksom inte föreställa mig vad som skulle hända. Det var först när min kompis hoppade ut som hjärtat började pumpa och jag började skrika!

Leave a Reply

Your email address will not be published.