SUIT N SNEAKERS

janni-deler-janni-suit-sneakers5F4A9702
janni-deler-janni-suit-sneakers5F4A9627
janni-deler-janni-suit-sneakers5F4A9657
janni-deler-janni-suit-sneakers25F4A9680
janni-deler-janni-suit-sneakers5F4A9642
janni-deler-janni-suit-sneakers5F4A9665
janni-deler-janni-suit-sneakers5F4A9651

Old H&M jacket (similar here!)/ My design – blazer (here!) and pants (here!)/ GinaTricot top/ Céline bag/ Nilson shoes (here!)

Kostym och sneakers, något jag älskar! Gillar lite kortare byxor också, snyggt när man har klackar till. :-) Känns fortfarande konstigt att ha på sig min egen design, har använt kavajen så mycket så det nästan är ett skämt. Passar till allt, skinnbyxor, kjol, jeans och kostymbyxor. Nu ser man inte de markerade axlarna men det är något jag tycker gör hela grejen. Kunde ju inte hålla mig hemma hela dagen, såklart. För rastlös helt enkelt! Tog mig till kontoret och hängde med Lisa och Rami, fick lite mer bilder från Kapstaden som jag inte sett så ni ska få se i dagarna när jag kollat igenom alla. Tea-time och film, borde ju vara utvilad imorgon tycker jag. Puss hjärtan! <3

//Suit and sneakers, something I love! Like shorter pants too, looks so good when you have heels with it. :-) Still a weird feeling to wear my own design, I’ve used this blazer so much that it’s almost a joke. Suits to everything, leather pants, skirt, jeans and “suit-pants”. You can’t see the shoulders on it but I think that’s what makes it all. I couldn’t stay at home all day, of course. Too restless! Went to the office and hung out with Lisa and Rami, got some pics from Cape Town that I haven’t seen yet so you will see them when I’ve went through them all. Tea-time and movie, think I should be rested and ready tomorrow. Hugs babes! <3

12 reaktioner på “SUIT N SNEAKERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.