LE PAIN QUOTIDIEN

janni-deler-le-pain-qoutiden5F4A9771
janni-deler-le-pain-qoutiden5F4A9795

Mashed avocado, chia seeds, berries and cappuccino. Yum!

Goood morgon, solen skiner och halsen känns bättre! :D Jag vet, jag ska ta det lugnt iallafall… Dummaste man kan göra är att tro att man är frisk och göra massor, ska ta det lugnt och ha tvättstugan idag. Ska försöka ta mig ut för en kaffe bara, kan ju inte vara dåligt med lite frisk luft i solen? ;-) Har precis ätit frukost, här är en frulle vi åt i New York som jag tänkte återskapa i helgen. Hur kan en toast med mosad avocado, citron och chiafrön vara så gott? En skål med bär till och en kaffe var en perfekt start på dagen! Nu ska jag sortera tvätt och sen jobba undan lite, hoppas ni får en härlig dag och njuter av solen. <3

//Goood morning, the sun is shining and my throat feels better! :D I know, I will take it easy anyway… The most stupid thing to do is to think you’re healthy and do a bunch of suff, will take it easy and just do my laundry. Will try to go out for a coffee later, can’t be bad with some fresh air in the sun? ;-) Just had breakfast, this is a breakkie we had in New York that I’m planning to make this weekend. How is it possible that a toast with mashed avocado, lemon and chia seeds is this good? A cup of berries and coffee was the perfect start of the day. Now I will sort my laundry and then get some work done, hope you guys will have a great day. <3

19 reaktioner på “LE PAIN QUOTIDIEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.