Z PUMP

5F4A9878
5F4A9851

The new Z pump shoe from Reebok, fit everyones feet. Find it here!  -adlink

Äntligen finns den i butik, den övergrymma skon! Det var den här vi fick prova i New York, finns just nu i tre olika färger för tjejer men det kommer mera. ;-) Jag har ju haft problem med mitt ena ben förut när jag sprang, dels för att jag hade fel skor och för att jag sprang fel. Provade att springa intervaller med den här skon där borta och jag har helt ärligt aldrig provat skönare skor. Den är superlätt, enkel att dra på och du kan bestämma själv hur du vill att den ska sitta. Man pumpar bara på ena sidan och den blir tightare, skon kan alltså sitta perfekt på båda fötterna. Man har ju oftast lite olika fötter (eller jag har, hehe…) så jag pumpar lite olika på de två skorna. Så peppad på att bli bättre på att springa nu, jobbar stenhårt på att bli frisk! ;-) Typiskt att man blir sjuk när man är tillbaka i träningen, men får vila tills jag är helt frisk. Puss, träna åt mig idag och berätta vad ni körde! <3

//Finally it’s out in stores, the amazing shoe! This was the one we tried in New York, right now it’s available in three different colors for girls but it’s more to come. ;-) I’ve had problems with one of my legs before when I ran, partly since I wore the wrong shoes and also because I ran wrong. Tried to do interval running in these over there and to be honest I’ve never tried comfier shoes. It’s super light, easy to put on and you can decide how you want it to fit. You just pump on the side and it gets tighter, the shoe can fit perfectly on both your feet. Often you have a bit different feet (or at least I have, hehe…) so I pump them differently on the two sides. So stoked to become a better runner now, working hard on getting my cold go away! ;-) So typical that I get sick when I’m back on with training, but I have to rest until I’m completely healthy. Hugs, workout for me today and tell me what you did! <3

8 reaktioner på “Z PUMP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.