WHITE STRIPES

janni-deler-white-stripes-fur5F4A9922
janni-deler-white-stripes-fur5F4A9959
janni-deler-white-stripes-fur5F4A9900
janni-deler-white-stripes-fur5F4A9905
janni-deler-white-stripes-fur5F4A9952
janni-deler-white-stripes-fur5F4A9904
janni-deler-white-stripes-fur5F4A9924
janni-deler-white-stripes-fur5F4A9947

BikBok sunnies (here!)/ Jacket from Spain/ Chiquelle top (here!)/ Zara pants/ Céline bag/ Nilson shoes (here!

God morgon! En sista look från New York, precis innan vi åkte hem. All white med lite färg till, en av mina favoritcombos. :-) Soligt och fint här hemma idag igen, älskar det! Blir så glad av att vakna upp och det är ljus och fint ute. Idag ska jag iväg för att träna med vinnaren i Bounceball-tävlingen jag hade, så typiskt att jag inte kommer kunna träna bara. Vågar inte chansa även om jag mår lite bättre, så jag får vara hejarklack istället! Ska bli superkul att träffa henne och hänga under ett träningspass, ett pass för henne då inte för mig. ;-)  Hoppas ni får en härlig dag så hörs vi sen, puss!

//Good morning! A last look from New York, right before we left. All white with some extra color, one of my fave combos. :-) Sunny and nice here today again, love it! I get so happy when I wake up to this light out. Today I’m going for a workout with the winner in the bounceball-competition I had, so sad that I wont be able to workout though. Don’t want to risk it even if I feel better today, so I have to be a cheerleader instead! Will be really fun to meet her and hang out during a workout, well a session for her and not me. ;-) Hope you guys will have a great day and I’ll talk to you soon, hugs!

28 reaktioner på “WHITE STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.