GIRL TIME

44_MG_0786 - Photo by Fabian Wester
45_MG_0794 - Photo by Fabian Wester

Me and Lisa in Cape Town, soon travel time with her again!

Mysig dag! Jag var hemma och tvättade hela tvättkorgen (woho), sen mötte jag upp bästa Alexandra för en eftermiddagsfika i solen. Hon är ju för underbar den tjejen! Vi hängde hemma hos henne tills nu, älskar att hon flyttat så nära mig så jag kan gå hem på 5 minuter. Tror jag fick lite feber där en stund så undrar vad jag har för virus… Har verkligen inte tid att vara sjuk just nu! På lördag åker vi nämligen ett gäng till Obertauern i Österrike med The Ski Week, och Limpan (Lisa…) ska med! Vi kommer ha det så sjukt kul tror jag, ska bli riktigt kul att åka på skidsemester med tjejkompisar. Kommer nog bli en hel del asgarv, som alltid. ;-) Får se till att bli frisk först bara… Time to sleep, puss! <3

//Cozy day! I was at home doing all my laundry (woho), after that I met up with my best Alexandra for a coffee in the sun. She’s just too good that girl! We hung out at her place until now, love the fact that she moved so close to me so I can walk home in 5 minutes. Think I got a bit of a fever for a while, wonder what kind of virus I have… Really don’t have time to be sick right now! This saturday we’re going a few people to Obertauern in Austria with The Ski Week, and Limpan (Lisa…) will join! We’re going to have so much fun I think, will be fun to go on a ski trip with girl friends. Guessing it will be a lot of laughing, as always. ;-) Just have to be healthy by then… Time to sleep, hugs! <3

7 reaktioner på “GIRL TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.