DUNE SURF

janni-deler-quadbikes-sanddunes5F4A7631
janni-deler-quadbikes-sanddunes5F4A7722
janni-deler-quadbikes-sanddunes5F4A7712
janni-deler-quadbikes-sanddunes5F4A7726
janni-deler-quadbikes-sanddunes5F4A7730
janni-deler-quadbikes-sanddunes5F4A7839
janni-deler-quadbikes-sanddunes5F4A7844

Dune surf in Cape Town, such a cool place with the all white sand!

God morgon! Sista dagen hemma innan vi åker iväg imorgon till Österrike, har lite jag måste fixa bara… Jag brukar aldrig, och då menar jag aldrig, tappa bort något men igår när jag skulle upp på vinden så hittar jag inte nyckeln. Någonstans. Har vänt upp och ner på lägenheten men den finns inte! :-( Har alla mina skidsaker där så måste komma in, så dagens mission är att hitta en bultsax och köpa nytt lås. Haha, största skämtet! Livet är ett äventyr helt enkelt, och imorgon ska vi till snön. När vi var i Kapstaden åkte vi snowboard (sandboard?) i den vita sanden. När man kollar på bilderna så tror man nästan att vi åker i ett varmt vinterland, kändes helt galet! Men, det var lite för långsamt för mig så inget jag skulle göra igen… Häftigt utsikt iallafall! Måste sluta med peace-tecken, börjar ju bli pinsamt nu haha! Bultsax here I come, puss!

//Good morning! Last day at home before we go to Austria tomorrow, have a few things I need to sort out… I usually never, and I mean never, loose stuff but yesterday when I was going up to the attic I couldn’t find my key. Nowhere. I’ve searched my entire apartment but I can’t find it anywhere! :-( Have all of my ski-gear in there so I have to get in, today’s mission is to find a bolt cutter and a new locker. Haha, biggest joke ever! Life is an adventure, and tomorrow we’re heading to the snow. In Cape Town we snowboarded (sandboarded?) in the white sand. When you look at these pics it almost looks like we’re going in a warm winter land, crazy! But, it was a bit too slow for me so nothing I would do again… Cool view anyhow! Need to stop with the peace-sign, starting to get akward haha! Bolt cutter here I come, hugs!

19 reaktioner på “DUNE SURF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.