DINNER DATE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dinner and cozy times last night, great food at Nosh&Chow!

Så mysig kväll igår! Kanske var dumt av mig att inte ligga hemma men det fick det vara värt, får väl bli frisk i veckan. Vi började med lite macaroons och mys i Gina Tricot’s showroom, det har blivit så fint där så hade gärna hängt där varje dag. ;-) Efter allt för mycket snack så gick vi till Nosh & Chow där vi åt massa god mat. Pulled pork tacos, pimentos, lax och sötpotatis pommes… Smälter i munnen! Jag drack några alkoholfria ingefära shots och en drink, tänkte att det kunde hjälpa. Det gjorde det inte men hade en grymt mysig kväll med alla tjejer, man borde göra sånt här minst en gång i veckan. Tack tjejer för en grym kväll, ni är bäst! <3 Nu ska jag gå och handla lite hummus och något gott till, cravings på en helt annan nivå. Btw, hittade en extranyckel till vinden. LYCKA! Ha en mysig kväll, puss!

//Such a cozy night last night! Maybe stupid of me to not stay at home but it was worth it, guess I have to be healthy next week. We started with some macaroons and coziness in Gina Tricot’s showroom, it’s gotten so beautiful there so I would love to spend every day there. ;-) After way too much talking we went to Nosh & Chow for lots of good food. Pulled port tacos, pimentos, salmon and sweet potato fries… It’s melting in my mouth! I had a few non alcoholic ginger shots and a drink, thought it would help. It did not but I had such a cozy night with all the girls, you should do that at least once a week. Thanks ladies for a great night, you’re the best! <3 Now I will go and buy some hummus and something tasty, cravings on a while different level. Btw, found an extra key to the attic. HAPPY! Have a cozy night babes, hugs!

7 reaktioner på “DINNER DATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.