WINTER TRAVEL LOOK

janni-deler-winter-lookDSC_2736
janni-deler-winter-lookDSC_2765
janni-deler-winter-lookDSC_2747
janni-deler-winter-lookDSC_2749
janni-deler-winter-lookDSC_2759
janni-deler-winter-lookDSC_2728

RayBan glasses/ Rut&Circle jacket/ River Island top/ Calzedonia tights/ Ikki boots/ Maison Scotch bag

Äntligen hemma, gick väldigt fort men det var riktigt sorgligt att lämna Obertauern. :-( Hade verkligen inte tänkt fota någon outfit, väldigt bekväm rese-look men varför inte. Att lämna det där stället när det inte var ett moln på himlen gjorde faktiskt ganska ont i kroppen… Tänkte faktiskt stanna en extra dag haha! Nu ska jag ta en dusch och börja packa upp lite, ska iväg på en middag ikväll. Vet inte alls varför jag tackade ja, men det lät som en bra idé för några veckor sedan men just nu vill jag helst ligga hemma. Blir säkert kul när jag väl är där, som alltid! Hörs snart, puss!

//Finally at home, went really fast even if it was so sad to leave Obertauern. :-( Had seriously no plans on shooting an outfit, a comfy travel-look but why not. To leave that place when there wasn’t a cloud on the sky made my heart hurt a bit… Even thought about staying an extra day haha! Now I will jump in the shower and start to unpack, have a dinner tonight. No idea why I said yes to it, but it sounded like a good plan a few weeks ago but at the moment I just want to stay at home. I’m sure it will be fun when I’m there, as always! Talk soon, hugs!

13 reaktioner på “WINTER TRAVEL LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.