MORNING VIEW

janni-deler-morning-obertauernDSC_2723
janni-deler-morning-obertauernDSC_2717
janni-deler-morning-obertauernDSC_2718
janni-deler-morning-obertauernDSC_2719

Amazing view this morning, and special delivery for me….

God morgon från det här fantastiska stället! Jag älskar berg, gör mig så lugn på något sätt. Kan stå och kolla hur länge som helst! Vi har fått brödleverans varje morgon med färskt bröd, men vi fick en liten specialare till frukost. Tror inte ni förstår min kärlek till ost, vill äta det till allt haha! Fick en egen mozarella-burk, hur gulligt är inte det? Ska smaska i mig den till frulle idag. ;-) Nu har jag packat klart och snart åker vi mot flygplatsen, ska bli skönt att komma hem några dagar. Har en lång resa framför mig nästa vecka, men berättar mer om det sen! Kaffe, ost och lite frukost står på schemat nu. Puss!

//Good morning from this amazing place! I love mountains, makes me so calm some how. Can just stand and watch it for hours! We’ve gotten bread-delivery every morning with fresh bread, but we got a special one for breakfast. Don’t think you understand my love for cheese, want to eat it with every meal haha! Got my own mozarella, how cute is that? Will eat if for breakkie today. ;-) Now I’m packed and ready and we’re soon heading to the airport, will be nice to be at home for a few days. Have a long trip ahead of me next week, but I’ll tell you more about it later! Coffee, cheese and some breakfast is on the schedule now. Hugs!

4 reaktioner på “MORNING VIEW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.