THE SKI WEEK

janni-deler-ski-weekDSC_2770
janni-deler-ski-weekDSC_2779
janni-deler-ski-weekDSC_2784

View, ladies and on the plane.

God morgon! Hur mår ni? Jag mår toppen, har fått sån energi av den här resan. Ska snart sluta visa er berg, jag får inte nog bara. ;-) Jag, Lisa, Kenza och Klara hade verkligen en helt fantastisk resa som ni säkert redan förstått. Vi åkte med The Ski Week och vilket gäng! Alla tog så väl hand om oss och det hände saker hela tiden som man kunde vara med på, eller inte beroende på vad man ville. Är ni sugna på en grymt rolig skidresa så är det ski week ni ska åka med! Dom kör även Yacht Week under sommaren, har redan börjat planera in det i kalendern. Haha! Nu ska jag snart iväg och göra om mina naglar, sen är det möte och lunch date. Lugn dag med andra ord, hoppas ni får en skön dag också. <3

//Good morning! How are you? I feel great, I got so much energy from this trip. Will stop with the mountain pics soon, just can’t get enough. ;-) Me, Lisa, Kenza and Klara really had a fantastic trip as you know by now. We went there with The Ski Week and oh what a crew! Everyone was so kind and took care of us, something was going on all the time that you could join or not depending on what you wanted. If you’re planning a fun ski trip it’s ski week you should go with! They also organise Yacht Week during the summer, planning that in my calendar already. Haha! Soon heading off to redo my nails, after that meeting and lunch date. A calm day for me, hope you guys will have a nice day too. <3

11 reaktioner på “THE SKI WEEK”

 • Malin says:

  Hej Janni! Jag har en fråga som du gärna får svara på! Du har ju inte varit offentlig så länge. Hur tycker du det känns att vara det? Ångrar du dig? Hade du hellre velat vara helt privat? Berätta gärna om skillnader, fördelar och nackdelar? Hade varit väldigt intressant!

  Kram!

  • Janni says:

   Hej fina du! Det känns faktiskt inte så konstigt, jag brukar nog inte tänka på det så ofta. :-) Går i sunk-kläder och en knopp på huvudet på stan fortfarande så är precis som vanligt haha! Ångrar mig alltså inte. Fördelar är allt man får vara med om och göra, nackdelar är väl att man aldrig känner sig ledig. Men det positiva väger upp det negativa. Kram!

 • Annika Larsson says:

  Tips om billig bikinivaxning! Jag ska prova! http://goo.gl/D2BvTF

 • Älskar Dina bilder och Din blogg, en stor inspiration i vårt bloggande!!
  http://wlaukkanens.se

 • ISA says:

  vet du hur gärna jag hade velat va med? haha bästa skidresan ju! :D

 • Linnea says:

  Så härliga bilder! Det verkade som att ni hade det bra :)

 • Diana says:

  Beautiful photos!

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

 • Andrea says:

  So nice that you had such a lovely time there! You seem to really enjoy skiing! Lucky Jon, ey? :-) So Kenza wrote the food was really gross in Austria?! Your pictures of Burrata and other nice stuff looked really good though?! Hugs xx

 • Diana says:

  Hej Janni!

  Ska du på Yacht Week i Kroatien eller Grekland? Har aldrig varit på en Yacht Week innan så försöker ta reda på vilken är det coolaste week :)

  Di

  • Janni says:

   Åh vi ska till Grekland tror jag! :D Inte bokat ännu men håller på! Aldrig gjort det innan så vet inte, men hört att det är riktigt fett… ;-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.