ALWAYS LEOPARD

janni-deler-always-leopard5F4A4924
janni-deler-always-leopard5F4A4958

Lindex glasses/ Maison Scotch jacket/ Ralph Lauren shirt/ Calzedonia tights/ Old bag/ Isabel Marant shoes

God morgon! Härligt med fredag, har lite möten nu på dagen och sen tänkte jag dra och träna. Har vilat sen jag var sjuk och sen har vi åkt skidor, nu är jag sugen på gymmet igen. :-) Ska packa och fixa här hemma i helgen och ta det lugnt, åker till Mexico på måndag för ett jobb! Känns galet men det ska bli riktigt kul att se Mexico, ett ställe jag verkligen velat åka till. Nu ska jag bara vara där i två dagar men hoppas på att få se lite iallafall… Lång resa framför mig men jag får underhålla mig själv haha! Här är en outfit som jag glömt visa, skinn, denim och lite leopard. Favoriterna! Undra hur många leopardplagg jag faktiskt äger, men det är min favoritdetalj som passar till det mesta. Nu ska jag svara på mail innan jag drar in till stan, hörs sen! Puss <3

//Good morning! Nice with friday, have a few meetings today and after that I’m planning on working out. Been resting since I was sick and then we went skiing, now I feel like going to the gym again. :-) Need to pack and fix at home this weekend and just take it easy, going to Mexico on monday for work! Feels crazy but I can’t wait to see Mexico, a place I really want to see. Will just be there for two days but I hope I will have time to see some at least… Long trip ahead of me but I just have to entertain myself haha! Here’s an outfit I forgot to show you, leather, denim and leopard. My favorites! Wonder how many leopard-pieces I own, but it’s my favorite detail that I think suits to almost everything. Time to answer some emails and then in to town, talk soon! Hugs <3

18 reaktioner på “ALWAYS LEOPARD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.