RAPIDE BROWS

janni-deler-rapid-browsDSC_2883
janni-deler-rapid-browsDSC_2881
janni-deler-rapid-browsDSC_2888
janni-deler-rapid-browsDSC_2886
janni-deler-rapid-browsDSC_2891

Got my brows tinted and threaded today, makes a huge difference! 

Oj vad den här dagen sprang iväg! Hade ett lunchmöte och sen möte på kontoret, helt plötsligt var klockan massor. Sprang förbi grymma Tilda som har öppnat sin Rapide for brows inne på NK, riktigt mysig liten salong i ett eget rum. Hon är så sjukt härlig och duktig, gick dit och la mig ner i 20 min. Skönaste 20 minuterna på hela dagen, eller ja förutom att det sticker till en hel del. ;-) Vi trådade mina bryn och färgade, blev så nöjd sist så ville göra det igen. Tycker det är så svårt med ögonbryn så det är skönt att slippa tänka på, det gör ju så mycket för ansiktet. Svårt att visa på förebilden men jag har massa små ljusa hårstrån under brynen, men nu är det lent och fint igen. Någon som provat trådning? Dags att laga middag, hungrig som ett djur! Puss <3

//Oh this day went by fast! Had a lunch meeting and then a meeting at the office, all of a sudden it was late afternoon. Went by Tilda who just opened her Rapide for brows at NK, such a cozy little salon. She’s so sweet and great, went there to just lay down for 20 min. Nicest 20 minutes of this day, well it hurts a bit but still. ;-) We threaded my eyebrows and tinted, got so happy with it the last time so I wanted to do it again. I think eyebrows is so hard to fix so it’s nice to have it done and not think about them, it makes such a difference for the face. Hard to see in the before pic but I have lots of blond hair under my eyebrows, now it’s smooth and nice again. Anyone who tried threading? Dinner time, I’m hungry like an animal! Hugs <3

12 reaktioner på “RAPIDE BROWS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.