Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:31 | March 20, 2015

RAPIDE BROWS

janni-deler-rapid-browsDSC_2883janni-deler-rapid-browsDSC_2881janni-deler-rapid-browsDSC_2888janni-deler-rapid-browsDSC_2886janni-deler-rapid-browsDSC_2891

Got my brows tinted and threaded today, makes a huge difference! 

Oj vad den här dagen sprang iväg! Hade ett lunchmöte och sen möte på kontoret, helt plötsligt var klockan massor. Sprang förbi grymma Tilda som har öppnat sin Rapide for brows inne på NK, riktigt mysig liten salong i ett eget rum. Hon är så sjukt härlig och duktig, gick dit och la mig ner i 20 min. Skönaste 20 minuterna på hela dagen, eller ja förutom att det sticker till en hel del. ;-) Vi trådade mina bryn och färgade, blev så nöjd sist så ville göra det igen. Tycker det är så svårt med ögonbryn så det är skönt att slippa tänka på, det gör ju så mycket för ansiktet. Svårt att visa på förebilden men jag har massa små ljusa hårstrån under brynen, men nu är det lent och fint igen. Någon som provat trådning? Dags att laga middag, hungrig som ett djur! Puss <3

//Oh this day went by fast! Had a lunch meeting and then a meeting at the office, all of a sudden it was late afternoon. Went by Tilda who just opened her Rapide for brows at NK, such a cozy little salon. She’s so sweet and great, went there to just lay down for 20 min. Nicest 20 minutes of this day, well it hurts a bit but still. ;-) We threaded my eyebrows and tinted, got so happy with it the last time so I wanted to do it again. I think eyebrows is so hard to fix so it’s nice to have it done and not think about them, it makes such a difference for the face. Hard to see in the before pic but I have lots of blond hair under my eyebrows, now it’s smooth and nice again. Anyone who tried threading? Dinner time, I’m hungry like an animal! Hugs <3


12 kommentarer12 kommentarer om “RAPIDE BROWS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Klipper dem även brynen vid trådning eller något liknande? Om inte, vet du annars nåt ställe som gör det? Har för mig att du för länge sen skrev att du hade gjort det :)

  Reply
 • Hej fina! Yes, dom klipper även till brynen! :D Kram!

  Reply
 • Snyggt!!! Provade det en gång och jäklar vad ont det gjorde haha! Men resultatet var helt galet, jag är väldigt beauty-intresserad och manisk när det kommer till bryn. Det var det bästa jag provat hittills. Gick till Mood-gallerian, tror det är samma företag va? Kram!

  Reply
 • Yes, samma företag! :D Så grymma!

  Reply
 • Du är så fin <3

  Reply
 • Looks SO good !
  Eyebrows really make such a big difference!
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

  Reply
 • Du är ju så fin!!
  Xx/ http://nyheter24.se/modette/itgirls/lisabengtsson/

  Reply
 • Hej Janni,

  Vet du om det även är möjligt att “tråda” hårfästet? Jag har så otroligt mycket babyhår som jag gärna skulle åtgärda. Tror du att trådning kunde vara ett alternativ? :)
  Tack för en otroligt färgstark och rolig blogg!

  Reply
 • Ja men det tror jag, tror dom kan tråda överallt! :D Kram och tack fina du!! <3

  Reply
 • Snyggt, nästa gång jag är i Sverige ska jag kanske unna mig en ögonbrynsbehandling. Själv har jag bara “halva bryn” så jag har sjukt svårt att göra något med dem själv, skulle behöva proffshjälp!

  Reply
 • Herrejösses, inte alla som hade tur av solförmörkelsen igår! Hahah! http://nyheternasverige.se/gick-hem-fran-jobbet-fick-sparken/

  Reply
 • Snyggt det blev med ögonbrynen. Jag har mikropigmenterade ögonbryns vilket också är väldigt smidigt men gör sjukt ont. Jag har dock en sjukdom som heter alopecia som gör att jag tappar hår. Har därför inte så mycket hår på huvudet och inga ögonbryn. Kommer idag skriva om hur det var att tatuera ögonbrynen och hur det såg ut innan. Går gärna in och läs min blogg om hur det är att leva med alopecia på https://hairlessbutflawless.wordpress.com

  Tack för en bra och inspirerande blogg Janni!

  Reply