GLOSSYBOX DINNER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
glossy1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
glossy5
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dinner last night to celebrate Clara’s design for Glossybox!

Såhär mysigt hade vi det igår! Jag och Lisa var ju så trötta efter resan så vi funderade på att stanna hemma, det slutade med att vi gick sist haha! Massa god mat i Claras superfina ateljé för att fira hennes box för Glossybox, hon är så grym den tjejen. Älskar hennes tavlor, speciellt godis chanel-tavlan… ;-) Kul att hänga med Mira och Angelica också, lånade två bilder av Angie så tack för det babe! :-) Kom precis hem efter en skrattfest till middag som innehöll mat och kaffe. Underbara människor jag får umgås med, kommer somna med ett flin. Har seriöst värk i magen efter kvällen haha! Sleepy time, puss fina ni. <3

//This was our cozy night last night! Me and Lisa were so tired after the trip so we thought about staying at home, it ended up with us being the last persons to leave haha! Lots of good food in Clara’s super nice studio to celebrate her box for Glossybox, she’s so good that girl. Love her art works, especially the candy chanel-image… ;-) Fun to hang out with Mira and Angelica too, borrowed two pics from Angie so thanks for that babe! :-) Just got back home from a non stop laughing dinner including food and coffee. Lovely people I get to hang out with, will fall asleep with a smile. My stomach is seriously hurting after this night haha! Sleepy time, hugs sweethearts. <3

11 reaktioner på “GLOSSYBOX DINNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.