GREEN TRENCH

janni-deler-green-trenchDSC_2803
janni-deler-green-trenchDSC_2835
janni-deler-green-trenchDSC_2833
janni-deler-green-trenchDSC_2817
janni-deler-green-trenchfDSC_2826
janni-deler-green-trenchDSC_2842
janni-deler-green-trenchDSC_2824
janni-deler-green-trenchDSC_2860

Old hat from H&M/ Bik Bok trench/ Zara top/ Gina Tricot jeans/ Chanel bag/ Jeffrey Campbell shoes (here!)

Här kommer en look från förra veckan, totalt älskar den här jackan! Hittade den inte på deras webshop nu men borde komma in snart. :-) Märker att det börjar bli vår, jag smyger in lite färg… Ska bli underbart att komma till 30 grader och sol, önskar jag kunde stanna några extra dagar i Mexico men måste hem igen. För det första vill (måste!) jag träffa Jon, det var alldeles för längesen nu. Sen fyller jag faktiskt 25 den 4e april!! Känns helt galet, kommer ihåg när jag var yngre och 25-åringar kändes så otroligt gamla. Well, nu är jag snart där och känner mig fortfarande ung haha! Gissar att det blir så. ;-) Packade ner lite kläder till den här resan så förhoppningsvis har jag tid att fota lite i Mexico, håller tummarna. Puss på er!

//Here’s a look from last week, totally love this jacket! Couldn’t find it on their webshop now but I guess it will be available soon. :-) Can tell spring is coming, I’m starting to use more color… Will be so nice to arrive to 30 degrees and sun, wish I could’ve stayed a few more days in Mexico but I have to go back home again. First of all I want (have!) to see Jon, it was way too long ago now. And I also turn 25 the 4th of april!! Feels crazy, still remember when I was younger and 25-year olds felt so incredibly old. Well, now I’m almost there and still feel young haha! Guess that’s how it is. ;-) Packed some clothes with me on this trip so hopefully I will have time to shoot some in Mexico, fingers crossed. Hugs babes!

13 reaktioner på “GREEN TRENCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.