VANILLA TOFFEE BREAKFAST

janni-deler-vanilla-toffee-femimal-porridgeDSC_2898
janni-deler-vanilla-toffee-femimal-porridgeDSC_2900
janni-deler-vanilla-toffee-femimal-porridgeDSC_2902

Another breakfast, another flavour. Yum…  Find it HERE!

God morgon! Dags för mig att flyga till Mexicooo, kommer vara på resande fot i 20 timmar som sagt… ;-) Har fixat lite inlägg till er under dagen iallafall! Känns som det är mycket mat här nu men det blir lätt så när jag är hemma, gör inte så mycket annat än äter haha! Femimal har kommit med ett nytt proteinpulver, den smaken alltså… Vanilla Toffee, ja ni hör ju! Var ju såklart tvungen att prova den i gröten och ni bara måste prova. Godaste på länge! Det och en äggmacka har jag ätit varje morgon nu, kaviar har jag alltid på men den var slut. :-( Dags att boarda, ha en grym dag babes! <3

//Good morning! Time for me to fly to Mexicooo, will travel for around 20 hrs as I mentioned before… ;-) I’ve timed some posts during the day anyway! Feels like there’s a lot of food here now but that’s how it is when I’m at home, don’t do much except eating haha! Femimal just released a new protein powder, that flavour though… Vanilla toffee, well you understand! Of course I had to try it in my porridge and you have to try it. Tastiest in a long time! That with an egg sandwich have been my breakfast every morning now. Time to board, have a great day babes! <3

9 reaktioner på “VANILLA TOFFEE BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.