FLIGHT MODE

janni-deler-flight-modeDSC_2926
janni-deler-flight-modeDSC_2929

Just landed in New York, only two flights to go…

Tjena från New York! Tog mig typ 1,5 timme att komma in i landet, herregud… Superlång kö i passkontrollen sen fick jag åka runt med tåg, typsikt att det händer bara för att man flyger själv. ;-) Glad över att ha guldkort på Star Alliance nu kan jag säga, sitter i loungen och har internet och kaffe. Och massa ost. Inne på min 8e ost typ haha! Har läst halva 50 shades boken (del 2) så resan gick ganska snabbt. Nu ska jag röra mig mot flyg nummer två, sen har jag bara ett kvar. Längtar till det underbara stället nu! Hörs imorgon, tänk på mig när ni sover och jag fortfarande är på resande fot. Haha! <3

//Hello from New York! Took me around 1,5 hours to get in the country, my gosh… The line was super long to the passport control and then I got to travel around by train, it always happens when you travel alone. ;-) Happy to have my golden card at Star Alliance now, sitting in the lounge having internet and coffee. And lots of cheese. Think I’m having my 8th piece now haha! I’ve read half of the 50 shades book (part 2) so the trip went pretty fast. Time for me to head to flight number two, and then I only have one to go. Can’t wait to arrive to that magical place now! Talk to you tomorrow, think of me when you sleep and I’m still traveling. Haha! <3

7 reaktioner på “FLIGHT MODE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.