BEIGE TONES

janni-deler-beige-tonesDSC_3702
janni-deler-beige-tonesDSC_3724
janni-deler-beige-tonesDSC_3698

Hat from Spain/ Bali-glasses/ Lindex jacket/ Gina Tricot top/ Janni for SA pants (here!)/ Nilson shoes (here!)/ Old bag

Idag fick vi lite sol, underbart! Var iväg på några möten idag och sen har jag bara chillat hemma med Jon. <3 Supermysigt! Körde på lite beiga toner idag, hittade min gamla hatt som jag matchade med bootsen. :-) Jag gillar att matcha och miss-matcha haha! Hoppas på att vädret håller i sig, ska ju fira mig på torsdag så vill ha lite sol då. Kan man önska sig det i förskott? Vi ska ju vara inomhus men iallafall. ;-) Alldeles för trött för att skriva något bra idag, ska lägga mig riktigt tidigt idag igen så jag kommer tillbaka på banan snart. Ska försöka träna imorgon så jag får lite mer energi, längtar massor! Ha en mysig kväll så hörs vi imorgon, puss! <3

//Today we had some sun, amazing! Went to some meetings today and then I’ve just been chilling with Jon at home. <3 So cozy! Went for beige tones today, found my old hat so I matched it with my boots. :-) Like to match and miss-match haha! Hoping for the weather to stay, we’re celebrating me on thursday so I would love some sun. Can you wish for that in advance? We will be inside but anyway. ;-) Way too tired to write something good today, will go to sleep early so I’ll come back on track soon. Planning on working out tomorrow so I will get some more energy, can’t wait! Have a cozy night and I’ll talk to you tomorrow, hugs! <3

12 reaktioner på “BEIGE TONES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.