PRE SALE SHOP

jannideler-nelly-sale-springshop

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!  10/ here!     -adlinks

Nu har jag en rolig grej till er, ni som är shoppingsugna och vill uppdatera garderoben lite inför våren. ;-) Jag har fått lite förtur på Nelly’s rea som börjar imorgon klockan 12.00 där det kommer finnas massor(!) av styles på rea upp till 70% rabatt på allt, just nu är det midseason sale som ska börja. Innan den börjar har jag fått välja ut mina favoriter och ni får förtur på rean innan alla andra, ni kommer till min shop HÄR! Jag har redan hittat lite godbitar som är påväg hem till mig… Påskpresent till sig själv eller bara lite fräscht till garderoben haha! Happy shopping babes! <3

//Now I have a fun thing for you guys, for you who feel like shopping or in the need to freshen up your wardrobe for spring. ;-) I’ve gotten some pre-access on the Nelly sale that starts tomorrow at 12.00 where it will be a lot(!) of styles for sale up to 70% off everything, right now midseason sale is about to start. Before that one will be open I’ve gotten to choose my favorites and you will get to access the sale before everyone else, you will go to my shop HERE! I’ve already found some goodies that’s on their way to me… Easter gift or just some new stuff for the wardrobe haha! Happy shopping babes! <3

5 reaktioner på “PRE SALE SHOP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.