NEW YORK SNAPS

janni-deler-le-pain-qoutiden5F4A9676
janni-deler-mix-newyorkDSC_2167
janni-deler-mix-newyorkDSC_2214
janni-deler-mix-newyorkDSC_2321
janni-deler-mix-newyorkDSC_2322 copy
janni-deler-mix-newyorkDSC_2347
janni-deler-subway5F4A9558

Crazy traveling this month, here’s a few snaps from New York!

Goood morgon! Hur mår ni? Jag sitter och kollar nyhetsmorgon och väntar på att Jon ska vara med, haha! Nyhetsmorgon är mitt favoritprogram, har alltid på det i bakgrunden på morgonen. Lite blandade bilder från vår korta resa till New York, den här månaden har verkligen varit galen när det kommer till resor. Nu är det äntligen 1a april (ja, jag tänkte ljuga om något men kände mig bara taskig), min månad eftersom jag fyller år men jag ska också försöka ta det lite lugnare och inte åka runt hela jordklotet. ;-) Har inte bestämt oss ännu om vi ska till Monaco på fredag eller inte, I’ll let you know. Ganska skönt att vara på ett ställe i några dagar… Hörs senare, puss!

//Good morning! How are you? I’m watching the morning news and waiting for Jon to arrive on the tv, haha! The morning news program is my favorite, I always have it on in the background every morning. Some mixed pics from our short trip to New York, this month have been totally insane when it comes to traveling. Now it’s finally april and my month since it’s my birthday and I will also try to take it more easy and not travel around the entire world. ;-) Haven’t decided yet if we’re going to Monaco on friday, I’ll let you know. Pretty nice to be in one place for a few days… Talk later, hugs! <3

13 reaktioner på “NEW YORK SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.