PARTY BRUNCH

janni-deler-kimonoDSC_3363
janni-deler-kimonoDSC_3373
janni-deler-kimonoDSC_3369
janni-deler-kimonoDSC_3359

Kimono from Lindex (here!)/ Set from Nelly (here!)/ Glasses from Vans (here!)

Good morgon! Hur mår ni? Jag känner mig halvsjuk men tänker strunta i det, idag är det nämligen min tur att bli firad! Jag har styrt ihop en party-brunch, det är det roligaste sättet jag vet att festa på så klart jag ska fira min 25års dag så. Fyller som sagt år på lördag men firar innan alla åker iväg för påskfirande. ;-) Aaah såå peppad! Önskar såklart att vi kunde ha festen på stället ovanför, men vi ska vara inomhus och får försöka strunta i att det snöar utanför… Haha! Känns konstigt att festa på dagen en torsdag men det är ju halvdag idag och ledigt imorgon, lite annorlunda precis som jag är. PUSS på er! <3

//Goood morning! How are you? I feel half-sick but I’m not going to think about that, since it’s my turn to be celebrated today! I’ve planned a party-brunch, it’s the funniest way to party so if course I had to celebrate my 25th birthday that way. As I’ve mentioned before my b-day is on saturday but we’re celebrating it earlier since a lot of people go away for easter. ;-) Aah so stoked! Of course I wish we could have the party in the same place as the pics above, but we’ll be inside and don’t care about the snow outside… Haha! Feels weird to party during the day on a thursday but it’s just a half workday and everyone is off work tomorrow, a bit different just like me. HUGS babes! <3

13 reaktioner på “PARTY BRUNCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.