MOMENTS OF JOY

11_DSC3137-xtravel-niseko-japan-powder
janni-deler-snow-splashDSC_9766
16_DSC3156-xtravel-niseko-japan-powder
04_DSC3032-xtravel-niseko-japan-powder
janni-deler-skioutfit-head-14
17_MG_0285-Photo-by-Fabian-Wester
5_MG_9332 - Photo by Fabian Wester

Some of my “moments of joy” from this years ski-season, just love it!

Åh vad jag älskar att åka skidor alltså! Ni kanske ser det på mitt uttryck på varje bild haha, eller ja förutom i Japan när jag försökte mig på puderskidåkning… ;-) Har verkligen varit ett grymt roligt skid-år, har inte hunnit åka så mycket men bockat av Japan och Österrike och snart åker vi till Åre för sista åken. Har provat Head hela den här säsongen och jag har verkligen hittat “mina” skidor, när alla andra hyrde i Österrike så släpade jag med mig mina från Sverige just för att jag inte kan tänka mig att åka på några andra. Nu kommer världens bästa grej för er som gillar skidåkning, på min Instagram kan ni vara med och vinna ett par JOY-skidor från 15/16-kollektionen. Kolla min Instagram hur ni ska göra (@jannid) och lycka till! Alla borde få prova de här skidorna så önskar jag kunde dela ut ett par till er alla haha! Puss på er <3

//Oh how I love to ski! As you may see on my expression in every pic haha, well maybe not in Japan when I tried powder skiing… ;-) Have had a great ski-year, haven’t had time to ski that much but went to Japan and Austria and we’re soon going to Åre for the last part of it. I’ve tried Head this season and I can truly say that I’ve found “my” skis, when everyone else rented skis in Austria I dragged mine with me from Sweden since I can’t think of any other skis to go with. Now the best thing is about to happen for you who likes to ski, on my Instagram you can now win a pair of JOY-skis from the 15/16-season. Check my Instagram for the details (@jannid) and good luck! Everyone of you should be able to try these out so I wish I could give one pair to all of you haha! Hugs <3

6 reaktioner på “MOMENTS OF JOY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.