KALE N’ HUMMUS ADDICTION

janni-deler-hummus-kaleDSC_2350
janni-deler-hummus-kaleDSC_2363
janni-deler-hummus-kaleDSC_2360
janni-deler-hummus-kaleDSC_2353
janni-deler-hummus-kaleDSC_2348

Kale-ceasar salad, hummus-toast and lemonade… Yum!

Har inte blivit av med mitt hummus-beroende ännu… Tror det är här for life! Åt det här på Le pain Quotidien, en kale-ceasarsallad med kyckling vilket jag också är lite smått beroende av. Kale är alltså svart-kål och finns inte överallt i Stockholm, har köpt det några gånger men det blir inte lika gott som på restaurang. :-( Är SÅÅ sugen på den här maten just nu! Ett hett tips är också hummus-toast med lite grönsaker på, väldigt enkelt att laga hemma. Om ni undrar vad den vita burken är så var det som en vit choklad-topping, vi åt den men sked men tror helt ärligt att tanken var att man skulle ha den på mackan? Fanns olika smaker så vi tog det till dessert. Dags för mig att laga något kvällssnack märker jag, lutar åt riskakor med hummus… Nej, jag skojar inte haha! Puss, ha en härlig kväll! <3

//My hummus-obsession is still here… Think it’s here for life! We had this at Le Pain Quotidien, a kale-ceasar salad with chicken which I’m also a bit obsessed with. Kale is not that usual in Stockholm, I’ve bought it a few times but it never tastes as good as in restaurants. :-( I’m SOO in the mood for this kind of food at the moment! A great tip is hummus-toast with some veggies on top, very simple to make at home. If you’re wondering about the white jar it was white chocolate spread, we had it with a spoon but to be honest I think they had it on their toasts? It was different flavours so we had that for dessert. Can tell it’s time for me to make a night snack, thinking rice cakes with hummus… Nope, not kidding haha! Hugs, have a great night! <3

9 reaktioner på “KALE N’ HUMMUS ADDICTION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.