LEO TOUCH

janni-deler-leo-touchDSC_4207-2
janni-deler-leo-touchDSC_4274
janni-deler-leo-touchDSC_4282
janni-deler-leo-touchDSC_4224
janni-deler-leo-touchDSC_4195
janni-deler-leo-touchDSC_4245
janni-deler-leo-touchDSC_4287

BikBok glasses/ River Island blazer/ Old pants/ Céline bag/ Mas34 shoes (here!)

Dagens soliga outfit, så varmt och skönt idag. Äntligen! :D Ja som ni vet älskar jag leopard, blev så sjukt glad när jag hittade de här klackarna i hårigt leo… Min svagaste punkt haha! Gillar verkligen kombinationen leo och rött. Körde en ganska basic look blandat med dressad, skönt och funkar till det mesta. Har haft ett grymt möte idag och läget känns under kontroll, tycker det är kul att lära mig allt som har med företagandet att göra och jag tror det är sen jag pluggade ekonomi i skolan. Då var allt på låstas däremot och nu är det på riktigt, lite viktigare att allt blir rätt. Har käkat en mysig middag med Jon och pappa sen drog jag och Jon ut på en intervall-runda, riktigt skönt! Nu ska jag ta en dusch och ladda inför Finland, taxin kommer vid 05 imorgonbitti. Wihoo! ;-) Puss på er, ha en mysig kväll!

//Today’s sunny outfit, so warm and nice today. Finally! :D Well as you know I love leopard, got so happy when I found these heels in hairy leo… My weakest spot haha! Really like the combo of leo and red. Went for a pretty basic look mixed with a more dressed, it’s comfy and works for almost every occasion. Had a great meeting today and everything feels under control, think it’s so fun to learn all about companies and economics and I think I still have it in me from when I studied economics in school. Back then it was all just for fun and now it’s for real, a bit more important that it’s all correct. Had a cozy dinner with Jon and dad and after that me and Jon went for an interval-session, felt so good! Now I will have a shower and prepare for Finland tomorrow, the cab will be here at 05 am tomorrow. Wihoo! ;-) Hugs babes, have a cozy night!

24 reaktioner på “LEO TOUCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.