SNACK O’CLOCK

janni-deler-snackDSC_4085
janni-deler-snackDSC_4088
janni-deler-snackDSC_4087

My new addiction…

Åt precis ett litet mellanmål, nu har jag kommit ikapp med mailen och ska på möte med min ekonom. Tänkte bara visa er mitt nya beroende, alltså kan inte sluta… Ett frukt och nötbröd, toasta det och ha på ett tjockt lager philadelphia, kalkon och lite avokado med flingsalt på. Åh herre vad gott det är! En till macka, lite bär och en kaffe and I’m good to go! För mig är det superviktigt med mellanmål och äter alltid 2-3 om dagen beroende på när jag vaknar och går och lägger mig. Äter hellre flera gånger i mindre portioner än få gånger och stora portioner, min kropp mår bäst då. :-) Sen beror det på vad man äter resten av dagen och om man ska träna osv, idag ska jag träna efter mötet så laddade med lite extra kolhydrater. Nu vet ni, mötestime! <3

//Just had a snack, now I’m back on track with my emails and heading to a meeting with my economist. Just thought that I would show you my new addiction, can’t stop… A fruit and nut-bread, toast it and have a thick layer of philadelphia, turkey and some avocado with salt on. Oh my it’s so tasty! One more toast, some berries and a coffee and I’m good to go! For me it’s really important with snacks and I always have 2-3 a day depending on when I wake up and go to bed. I rather eat smaller portions a few times a day than big portions once or twice, that’s when my body feels the best. :-) Then it all depends what you eat during the rest of the day and if you’re working out and so on, today I’m working out after the meeting so I’m having some extra carbs. Now you know, meeting-time! <3

8 reaktioner på “SNACK O’CLOCK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.