FINLAND

janni-deler-helsinkiDSC_4404
janni-deler-helsinkiDSC_4430
janni-deler-helsinkiDSC_4433
janni-deler-helsinkiDSC_4434
janni-deler-helsinkiNS5A9795

Early morning and now we’re in Finland!

God morgon från Finland! Vi gick upp supertidigt och flög till Finland, så nu är vi på plats. :-) Har ätit frukost nummer två och sitter med datorn, vi är här och ska filma och plåta idag. Vi stannar kvar över natten så tror vi går ut och käkar en mysig middag ikväll och bara har det gött efter vi jobbat klart. Mysigt att vara här med Lisa och Angelica, vi kommer ha det sköj idag. Började redan på planet imorse, osmidiga och trötta tjejer betyder kaffe på jackan och hala väskor som ska upp i bagageutrymmet på planet… Vi lämnar det där haha! Hörs lite senare, puss! <3

//Good morning from Finland! We woke up super early and flew to Finland, so now we’re here. :-) Just had breakfast number two and now sitting with my computer, we’re here to film and shoot today. We’re staying here for the night so I think we’re heading out for a cozy dinner tonight when our work is done. Cozy to be here with Lisa and Angelica, we’ll have a great time today. Started this morning on the airplane, tired and clumsy girls means coffee on the jacket and slippery bags that’s about to go up in the overhead compartment… Let’s leave it with that haha! Talk later, hugs! <3

25 reaktioner på “FINLAND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.