MATCHING

janni-deler-matchingDSC_409833r
janni-deler-matchingDSC_4105
janni-deler-matchingDSC_4153 copy
janni-deler-matchingDSC_4114
janni-deler-matchingDSC_4100rr
janni-deler-matchingDSC_4112

RayBan glasses/ LXLS jacket/ Old top/ Gina Tricot jeans (here!)/ Chanel bag/ River Island shoes

Försökte matcha lite, såg mer liknande ut i färgerna i verkligheten haha! Köpte de här skorna på bloppisen faktiskt, i slutet började vi shoppa av varandra. Lite kul när man tänker efter, man har en för att bli av med kläder men köper med sig i slutet… Är glad för skorna iallafall! Skön vardagsklack, jag brukar ju vara ganska antingen eller. Platta skor eller höga klackar, men har börjat använda lite mer “normala” till vardags. Idag har jag däremot kört platta skor, sån sjuk träningsvärk i benen så försöka gå i klackar är bara glömma! Hoppas det känns bättre imorgon. Nu kommer Jon hem snart så ska stänga ner, han har hämtat sin racerbil så kommer nog få höra lite storys om hur den är att köra. ;-) Puss på er, ha en härlig kväll!

//Tried to match a little, looked more similar in colors in reality haha! Bought these shoes on our flea market, in the end we started to shop from each other. A bit fun when you think about it, you go there to get rid of clothes but actually buy new ones in the end… So glad I got these shoes anyway! A good every day heel, I’m usually all or nothing. Flat shoes or high heels, but I’ve started to use a bit more “normal” ones. Today I had flat shoes though, my legs are so sore so trying to walk around in heels would just look stupid! Hoping for it to feel better tomorrow. Jon will arrive soon so I should close my computer down, he picked up his racer car today so I’m guessing I will hear some stories about how it is to drive. ;-) Hugs, have a great night!

16 reaktioner på “MATCHING”

 • Johanna says:

  Mmm, älska vinrött!! Grymt snygga mockaklackar! :)

 • Sasha says:

  You look amazing!
  xx
  SASHA

 • Diana says:

  Love this!! Perfect outfit, your shoes are fab.

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

 • Linnea says:

  Så snygg outfit! Klackarna var så fina :)

 • antonia says:

  the jacket is really awesome!!! love it!
  ah and i am mad at you, yes i have to rant with you haha. you were always SO good at answering back real quick at the beginning you answered back at the same day then it changed to the day after or 2days in between but now you wait soooo long till you comment back. i understand that it takes much time BUT only when you do it like you do it now haha..you now would go back to the 30. (because that was the last time you answered everything) and that takes it time to look through all the comments from 9days and look which one you have to answer and which one not. if you just would do it like you used to answering back the next morning of your previous 2-3posts from the day before it would only take a few little minutes. that you asnwered back made your blog so amazing and special because only a few blogger take the time these days to answer back. <3 <3 just my thoughts…but i truly ofc understand that sometimes a lot is going on in your life and the last thing you feel like is spedning extra time on the pc and answering comments. :)

  • Janni says:

   Hey babe! Hahaha, you’re too sweet! I know I’ve been super bad, I wait too long so it takes me one hour to answer all the comments. I always do but takes a bit longer. I had my b-day and celebration and then spa, so I actually waited with comments. But now I’m back on track, will listen to your tip and try to answer every morning. :-) Easier for me and more fun for you I guess! Big hug!!

 • Jessica says:

  Wow skit snygg outfit!!! Alskar vinrott! Kram

 • Netti says:

  Vad grymt det blev och klädbyten är aldrig fel :-D

 • Caroline says:

  Hej!

  I början av maj åker jag med min familj till Nice för att fira min pappas 50-års dag. På hans födelsedag ska vi åka over till Monaco, tänkte höra om du har något tips på restaurang? :)

  Tack för världens bästa blogg!
  Kram Caroline

  • Janni says:

   Hej fina du! Åh vad kul! :D Vet inte vad ni gillar men vill ni lyxa till det tycker jag verkligen ni ska till Nobu (asian fusion)! Supergod mat och drinkar, och väldigt fint. Ganska dyrt men kanske är värt på 50års dagen. Vill ni hellre ha kött så rekommenderar jag Beef bar, annars Avenue 31 eller Maya bay (båda asian eller thai). Många tips men googla på dessa och kolla, tyvärr är ju allt rätt så dyrt när man äter ute där men är man beredd på det så kanske det känns bättre. :-) Kram!

 • Hanna says:

  Gjorde ett inlägg om dig på bloggen, en enorm inspirationskälla är du!

 • Jeansen är ju bara to die for. Love it! Kramis:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.