Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:59 | April 10, 2015

FOOT MONTH

janni-deler-schollDSC_4744janni-deler-schollDSC_4738 janni-deler-schollDSC_4749

Continuing with my foot month!

God (sen) morgon! Fotmånaden fortsätter! Jag och Alexandra har ju fotmånad tillsammans med Scholl, så vi bokade in en till date igår och tog hand om dom. :-) Vi gjorde fotbad, filade med en elektrisk fil som var grym(!) sen fixade vi nagelbanden och målade naglarna. Jag har smörjt in fötterna varje morgon och kväll och märker vilken skillnad det gör, känns lenare än någonsin. Tycker som sagt att fräscha fötter är väldigt viktigt så vi började fotmånaden i perfekt tid, nu är det inte långt till sandalsäsongen! ;-) Är ni med och kör fotmånad? Några megatips som håller dom fina? HÄR finns massa tips om ni vill ha hjälp. Ha en härlig dag, puss! <3

//Good (late) morning! And the foot month continues! Me and Alexandra have a foot month with Scholl, so we booked another date yesterday and took care of them. :-) We did a foot bath, used an electronic foot file that was great(!) and then we got our nails nice with nail polish. I’ve been using lotion for my feet every morning and night and can really see what a difference it makes, feels softer than ever. As I said before I think it’s so important with fresh feet so we started our foot month at the perfect time, now it’s not that long until the sandal season! ;-) Are you guys joining us on our foot month? Any mega tips to keep them nice? Have a great day, hugs! <3


21 kommentarer21 kommentarer om “FOOT MONTH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du har väldigt fina fötter!
  Två frågor: Dina halluxar, gör de ej ont? (med tanke på att du kan gå i klackar. Mina skriker aj hela tiden tyvärr och de syns knappt)Vilket nr är det på Isadora-lacket? Jag är svag för korall.

  Reply
 • Tackar haha! Ne, de känns inte faktiskt. Har spelat fotboll och dansat (samt gått i för mycket klackar) så de har varit så sen jag var liten, inte växt så de gör inte ont. Du kanske ska kolla upp dina, vet att man kan operera om man har problem, men tar ett tag att läka har jag förstått.. :-( Lacket är nummer 508! Kram!

  Reply
 • Fasen vilken tur! Min knöl syns knappt och ger mig så mycket skit om jag drar på mig klackar eller trånga ballerinas. Antar att det är åldersbetingat också. Fasen för att bli gammal.
  Tackar för lacknummer, det ska införskaffas direkt. Kram på dig!

  Reply
 • Agree, grymma tips!!
  Xx/ http://nouw.com/lisabengtsson

  Reply
 • Alltså Janni! det där skulle jag SÅ behöva. Snart dags för öppna skor ju, men skjuter bara på det. haha ;)

  Reply
 • Hehe, skjut inte på det mer nu då! ;-) Kram!

  Reply
 • Ja fötter alltså…. Det finns inget vidrigare än att inte ta hand om sina fötter – och ingenting härligare än att ha fina fötter att låta glida in i sandalerna så här års. Bra inlägg! Sällan man tar upp just fötter liksom :)

  / Andrea
  http://rawness.se/blogg/fitfemme

  Reply
 • Lovely nail polish! Is it a gel polish or normal?
  My nails always get so yellow/white opaque when I use normal nail polish, even with base coat underneath. It’s frustrating. Once I have polished then at the beginning of the season, I always have to have nail polish on them so you don’t see it.. Do you have some good tips for this problem? :-)
  I should start with taking care of my feet too I think, now it’s already 20 degrees so will walk with sandals soon!
  Kisses

  Reply
 • I like it too! :-) No, it’s a normal nail polish from Isadora! Hmm, sounds weird… I alwways use base coat and it helps, try not to use red colors maybe since that seems to make them “yellowish”. Good luck sweetie! <3

  Reply
 • haha… fötter alltså! Javisst riktas strålkastarljuset mot dessa. Den där filen ser grym (o lite farlig ut). Älskar din blogg! Tack!

  Reply
 • Åh gud så bra, jag ska också boka in en fotdag tillsammans med min vän, vilka produkter från scholl behöver man, för att få lena fötter ? :)

  Reply
 • Ja gör det, roligare att göra det ihop! :-) Filen är helt galen, och krämerna är grymma. Luktar supergott också! Sen finns ett serum, har nyligen börjat med det men det känns väldigt bra! Stor kram <3

  Reply
 • Janni,ska börja min fotmånad direkt , tack för tipset- nu ska det köpas Valvet smooth !!!

  Reply
 • Härligt!! :D Kram!

  Reply
 • Jag säger bara så här: lägg ner fotfiler, skrubb och fotbad… köp Footmender! Herregud, trodde inte det kunde vara sant när jag såg reklamen om den. MEN DET VAR SANT! Sååå sjukt bra! Har kört med den nu varje kväll i 2,5 veckor och mina fossingar är som de var när jag var liten hehe :) Fortsättningsvis ska jag bara använda den 2 ggr/vecka för att underhålla de här vackra fötterna jag nu fått. Har rekommenderat den VARMT för alla jag känner!

  Reply
 • Vart är ringen ifrån?? Kan jag köpa den online, om ja – vilken hemsida?? :)

  Reply
 • Om du menar den stora är den från ett märke som heter Fred, min är köpt i Monaco så vet tyvärr inte om den finns online. Men kolla! :-) Kram!

  Reply
 • hi :) i just wanted to ask you where you have that grey shirt from?
  have a nice weekend!

  Reply
 • It’s from Zara, but pretty old… Maybe they still have it though, it’s pretty basic. :) Hugs!

  Reply
 • Den elektriska fotfilen är så bra :)

  Reply
 • Vilken färg/nummer är det på nagellacken? Både tårna och fingrarna! Suuperfina båda två! Kram

  Reply