SNAPCHAT

jannideler-snapchat
Just started with snapchat, find me under jannideler!

Håller ni på med Snapchat? Jag har inte velat börja med det just för att jag inte fattat grejen, men jag är ju seg med sånt där och sa exakt samma sak när Instagram kom… Haha! Efter lite tjat från alla andra så började jag använda det lite, men har inte riktigt fått in vanan utan gör det när jag kommer ihåg. För någon dag sedan öppnade jag upp den så alla kan se min story, lägger upp väldigt random saker som jag nog aldrig skulle lägga upp i bloggen eftersom det kan vara lite ointressant och väldigt i “nuet”. Kanske är kul för er, inte vet jag. :-) Men, nu kan ni följa mig där om ni vill, heter Jannideler! Paltkoma deluxe just nu, kan knappt röra mig… Hörs ikväll!<3

//Are you guys using Snapchat? I haven’t been interested in it just because I don’t really get the point with it, I’m a bit slow when it comes to those kind of things and said exactly the same when Instagram came… Haha! I started to use it a little after some nagging from everyone, but I haven’t really gotten the habit but I do it when I remember. A few days ago I opened up so everyone can see my story, I put some really random stuff there that I probably never would post on my blog since it’s not that interesting and very “in the moment”. Maybe fun for you to see, I don’t know. :-) But, now you can follow me there if you want, my username is Jannideler! So full from the “palt”-lunch, can barely move… Talk tonight! <3

10 reaktioner på “SNAPCHAT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.