CASUAL FRIDAY

janni-deler-casual-fridayDSC_4843
janni-deler-casual-fridayDSC_4829
janni-deler-casual-fridayDSC_4867
janni-deler-casual-fridayDSC_4853
janni-deler-casual-fridayDSC_4810
janni-deler-casual-fridayDSC_4800

Janni for Sanne blazer (here!)/ Imso top (here!)/ Céline bag/ Nilson shoes (here!)/ Daniel Wellington watch (here!)

Dagens outfit, körde på kostym och sneakers. Gillar den kombon! Hörrni, vilket väder!!! Helt underbart, så mycket roligare att fota då. Min nya klocka är från Daniel Wellington och är en ny modell, jag gillar att den är lite mindre med små “bling” på varje klockslag. Har skaffat fram en rabattkod till er, “Janni” är koden och ger er 15% rabatt på hela hemsidan fram till den 15e maj. :-) Det är fri frakt i hela världen så spelar ingen roll vart i världen ni bor. Har nyss kommit hem från ett event och nu har jag och Klara käkat middag, vi ska kolla på tv och mysa ikväll bara. Perfekt fredag! Hoppas ni har en mysig kväll så hörs vi imorgon, puss hjärtan! <3

//Today’s outfit, went for suit with sneakers. Really like that combo! Guys, the weather is crazy!! Love it, so much more fun to shoot outfits then. My new watch is from Daniel Wellington and it’s a new model, I like the fact that it’s smaller and “bling” on every number. I got you a discount code, “Janni” is the code and it gives you 15% off all their website until May 15th. :-) They ship it for free world wide so it doesn’t matter where in the world you live. Just got back home from an event and me and Klara just had dinner, will watch tv and just chill tonight. Perfect friday! Hope you guys have a cozy one and I’ll talk to you tomorrow, hugs lovelies! <3

17 reaktioner på “CASUAL FRIDAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.