Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:08 | April 11, 2015

CLEANSING JUICES

janni-deler-cleansing-juicesDSC_4762 janni-deler-cleansing-juicesDSC_4764Some extra cleansing juices from Raw Clarity!

God morgon! Har precis kommit hem efter ett riktigt grisigt pass på Odenplan Fightgym, älskar att träna på morgonen och bli totalt slutkörd. På något sätt blir det energi efter. :-) Nu har jag precis fått i mig frukost nummer två och försöker planera dagen, har inget inbokat idag vilket är ganska skönt. Får ta dagen som den kommer! Fick hem lite juicer från Filippa igår, jag körde en endags juice-cleanse förut men det passade inte riktigt mig… Blev superhungrig och mådde konstigt, även om jag mådde riktigt bra dagen efter så är det inte för mig. Jag lägger hellre till juicerna till mellanmål för lite utrensning och vitaminer, igår tog jag den orangea (apelsin, grapefrukt, citron) och idag ska jag ta en grön. Hälsohelg deluxe, men då mår jag som bäst. Nu ska jag ta en dusch och en kopp te, hörs sen! <3

//Good morning! Just got back home from a really crazy workout at Odenplan Fightgym, love to workout in the morning and be totally done. Somehow it turns in to energy after. :-) Just had breakfast number two and trying to plan the day, have nothing booked today which is pretty nice. Take the day as it goes! Got some juices from Filippa yesterday, I did a one day juice cleanse before but it didn’t really work for me… I got so hungry and felt weird, even if I felt really good the day after it’s not really my thing. I rather add the juices between meals for some cleansing and vitamins, yesterday I had the orange one (orange, grape fruit, lemon) and today I’ll go for a green. Healthy weekend deluxe, that’s when I feel the best. Time for a shower and a cup of tea, talk later! <3


6 kommentarer6 kommentarer om “CLEANSING JUICES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur är tanken att man ska använda dom och vad är det dom ska göra? Rensa ut gifter eller är det mer som en “vitaminshock”?

  Reply
 • Om du kör en hel juicecleanse så är det för att rensa ut och låta matsmältningen vila, vill du läsa mer så hittar du massa info på hemsidan. :-) Jag lägger till det för extra vitaminer och hoppas även på lite utrensning! Kram!

  Reply
 • härligt med en helt blank dag ju! njut av solen :D

  Reply
 • Vetwnskapligt bevisat att man inte kan detoxa ut gifter ur kroppen med hjälp av juicer, dock förstår jag om det “känns” bra :)

  Reply
 • Hej Janni!

  Jag ville bara tipsa om företaget jag jobbar på, Pressology! Vi är en nystartad juicebar med kallpressade och ekologiska juicer och raw food som chiapudding, rawfoodbollar och sallader. Det vore jättekul om du kom förbi vår butik på Nybrogatan 21! :) Kram!

  Reply
 • Åh låter ju super, får kika förbi där snart! :-) Kram!

  Reply