SUNNIES

janni-deler-von-zipperDSC_4718
janni-deler-von-zipperDSC_4717
janni-deler-von-zipperDSC_4719

Find my sunnies from VonZipper HERE!

Jag är en riktig solglasögon-nörd, har alldeles för många för mitt eget bästa. Vill inte ens visa er alla jag har, skäms nästan haha! Tycker att det är en rolig detalj och kan göra mycket för en look, så jag skyller på det. :-) Gillar både billiga, dyra och de utan märke. Här är mitt senaste tillskott till samlingen, lite cat eye känsla. Hade på mig de i min senaste outfit så ni kan se hur dom ser ut på! Nu när solen äntligen börjar visa sig lite mer så kan man ha solisar på sig oftare. ;-) Ni får 20% rabatt på all på Lesmor.se om ni använder koden “Jannid”. Happy shopping! <3 Nu är jag snart framme, somnade någon timme vilket var skönt. Puss!

//I’m a real sunglass-nerd, have way too many for my own good. Don’t even want to show them all to you, I feel ashamed haha! Think it’s a fun detail that can make such a difference in a look, so I use that as my excuse. :-) I like cheap, expensive and the ones with no brand. Here’s my newest addition to my collection, a bit eye cat feeling. I wore them in my latest outfit so you can see how they look on! Now when the sun is shining a bit more often you can wear sunnies more often. ;-) You’ll get 20% off everything on Lesmor.se if you use the code “Jannid”. Happy shopping! <3 Now I’m almost in Åre, fell asleep for an hour which was nice. Hugs!

9 reaktioner på “SUNNIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.