ROOF TOP

janni-deler-roof-topDSC_4341
janni-deler-roof-topDSC_4387
janni-deler-roof-topDSC_4383
janni-deler-roof-topDSC_4338
janni-deler-roof-topDSC_4349
janni-deler-roof-topDSC_4366
janni-deler-roof-topDSC_4377

Lindex top (here!)/ Lindex pants (here!)/ Nilson shoes (here!)

Annorlunda outfit-post kommer här, uppe på ett tak i Stockholm. Vi var hemma hos min pappa och han berättade att det var världens utsikt uppe på taket, så vi var ju tvungna att gå upp och kolla. Hade med kameran så plåtade av en look när vi ändå var där. :-) Det här är mitt favorit-set (yes ni vet att jag gillar sånt), kommer glida runt i det i sommar med ett par sandaler. Ska prova sola där uppe på taket också när det blir tillfälle, haha! Hade kunnat sitta där hur länge som helst och bara stirra ut över Stockholm. Nu ser jag bara snö däremot, har snöat konstant sen jag kom till Åre. Ikväll är det “Taco-tuesday” med åkarna som kommit hit, inte så partysugen men vi får se. Hoppas ni har en mysig kväll, puss! <3

//A different outfit post today, on a roof top in Stockholm. We were at my dad’s place and he told us about the view from the roof, so we had to go up and check it out. Brought the camera so we took an outfit while we were there. :-) This is my favorite set (yes u know I’m in to those things), will chill around in this all summer with a pair of sandals. Will try to tan some days up there, haha! Could’ve stayed there for so long and just look out over Stockholm. Now on the other hand all I see is snow, it’s been snowing non stop since I arrived to Åre. Tonight we have “Taco-tuesday” planned with all the skiers, not really in party mode yet but we’ll see. Hope you guys have a cozy night, hugs! <3

18 reaktioner på “ROOF TOP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.