DUNGAREES

janni-deler-dungareesDSC_5265
janni-deler-dungareesDSC_5272
janni-deler-dungareesDSC_5309
janni-deler-dungareesDSC_5269
janni-deler-dungareesDSC_5274
janni-deler-dungareesDSC_5302
janni-deler-dungareesDSC_5286

RayBan sunnies/ Rut&Cirlce top (here!)/ Imso.com dungarees (here!)/ Din Sko shoes (similar here!)   -adlinks

Dagens slappa look, körde på hängselbyxor. Kände mig som ett barn igen men jag älskar det! :-) Har varit ganska varmt här idag, vi har inte åkt skidor utan gjort lite ärenden inför eventet som är på fredag och lördag. Tiden går så snabbt här!? Nu sitter jag och håller på med datorn lite och snaskar choklad, vi var och kollade in Åre chokladfabrik… Farligt gott! Ska dra mig till gymmet om ett tag tänkte jag, så choklad som pre workout. ;-) Hörs sen, puss!

//Today’s comfy look, went for dungarees. Felt like a kid again but I love it! :-) Have been pretty warm here today, we didn’t ski anything but we did some errands for the event on friday and saturday. Time flies here!? Now I’m back home getting some things done on my computer and having chocolate, we went to check out Åre chocolate store… Crazy good! Will head to the gym soon, so I have chocolate as a pre workout. ;-) Talk later, hugs!

5 reaktioner på “DUNGAREES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.