TACO NIGHT

janni-deler-taco-tuesday-byggetDSC_5230
janni-deler-taco-tuesday-byggetDSC_5228

Last nights taco-tuesday party!

Såhär såg jag ut igår… Haha! En stund iallafall, åt tacos och hade mustasch. ;-) Jag åkte med till bygget och hälsade på killarna och käkade lite, men var alldeles för trött för party. Sa jag att jag är 25 nu? Hemskt men jag väljer verkligen mina tillfällen, blir så trött dagen efter. Jag skulle dra till gymmet nu ikväll men på vägen dit såg jag en perfekt backe, jag vill ju bli bättre på att springa så jag bestämde mig på plats att köra intervaller. Hög musik i öronen och upp och ner tills jag var helt slut, fy f*n vad skönt det var! Nu sitter jag och kollar tv och väntar på Jon, ingen middag med åkarna ikväll så det blir en myskväll hemma. Hoppas ni har en mysig kväll babes, puss på er! <3

//So this was my look for last night… Haha! At least for a while, had tacos and had a mustasch. ;-) I went to bygget and said hi to the guys and had some food, but I was way too tired to party. Did I mention I’m 25 now? Sad but I really choose my party nights, get so tired the day after. My plan was to head to the gym tonight but on my way there I saw a perfect hill, I want to be a better runner so I decided then and there to do some intervals. Loud music in my ears and then I ran up and down until I was totally finished, holy sh*t how good it felt! Now I’m watching tv and waiting for Jon, no dinner planned with the riders tonight so we’ll just have a cozy one at home. Hope you guys have a cozy night, hugs to all of you! <3

9 reaktioner på “TACO NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.