ÅRE MORNING

janni-deler-fireplace-morning-areDSC_5248
janni-deler-fireplace-morning-areDSC_5239
janni-deler-fireplace-morning-areDSC_5241
janni-deler-fireplace-morning-areDSC_5245

Calm morning, a fire and breakfast.

God morgon! Det var så skönt att vakna upp här… Vi bor hemma hos våra vänner och när jag kom upp så var brasan tänd, finns det något bättre? Jag lagade lite frukost och åt framför brasan. :-) Helt okej väder just nu, får se om jag åker ut och åker lite skidor eller vad vi ska hitta på. Jon är lite trött idag, dom körde på välkomstfest igår men jag åkte hem lite tidigare med bilen. Orkade inte festa till det och ville må bra idag, det är jag glad för just nu haha! Ska ta en till kopp kaffe nu och dyka ner i mailen innan jag ska ut och njuta, hörs lite senare. Om någon är i Åre kan ni ju säga till, hade varit kul att mötas upp och åka lite skidor med några tjejer. ;-) Puss!

//Good morning! It was so nice to wake up here… We live at our friends house and when I came up the fire place was on, is there anything better? I made some breakfast and had in front of it. :-) The weather is actually fine right now, we’ll see if I’ll go out for some skiing or what I’ll do. Jon is pretty tired today, they had a welcome party last night but I went home earlier with the car. Didn’t feel like partying and I wanted to feel good today, I’m happy for that now haha! Will make another cup of coffee and dig in to my email before I head out to enjoy this day, but I’ll talk to you soon. If anyone is in Åre you can let me know, would be fun to meet up and ski with some girls. ;-) Hugs!

13 reaktioner på “ÅRE MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.