SKI DAY

janni-deler-ski-day-areFoto 2015-04-17 12 05 49
janni-deler-ski-day-areFoto 2015-04-17 12 04 16
janni-deler-ski-day-areFoto 2015-04-17 11 47 25
janni-deler-ski-day-areFoto 2015-04-17 12 05 57

Some snaps from today, amazing to go ski in the sun!

ÄNTLIGEN kikade solen fram och jag fick komma ut och åka lite skidor! Det var helt underbart, lite väl sorbet-igt på slutet men det var skönt att få åka. Vet inte om jag kommer åka något mer den här säsongen så en solig dag uppe i backen med mamma och min lillebror som kom igår var perfekt! Vet inte alls hur vädret ser ut imorgon men tror dåligt, så jag är riktigt glad över de timmar jag fick. Släpade inte med mig kameran så ber om ursäkt för mobilbilder, inte så ofta det händer men tänkte att det var bättre än ingenting. ;-) Nu ska jag ta en snabbdusch och sen dra mig bort till hoppet, får se om killarna kan hoppa idag eller om det blåser för mycket. Ska bli kul att hänga där iallafall, håller tummarna för blåsfritt. Hörs sen, ha en grym fredag hjärtan! <3

//FINALLY the sun came out and I got to go out and ski! It was amazing, a bit too sorbet-ish in the end but it was so nice to get out. Don’t know if I’ll ski more this season so a sunny day up there with my mom and little brother that arrived yesterday was perfect! Doesn’t look too good with weather for tomorrow so I’m glad for the hours I got. Didn’t drag my camera with me so sorry for the mobile pics, not often I post that but I thought it’s better than nothing. ;-) Time for a quick shower before I head to the jump, we’ll see if the guys can jump today or if it’s too windy. Will be fun to hang around there anyway, fingers crossed the wind will blow away. Talk soon, have an amazing friday loves! <3

4 reaktioner på “SKI DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.