SUNSETS

janni-deler-sunsetDSC_5394
janni-deler-sunsetDSC_5390
janni-deler-sunsetDSC_5399

Nelly jacket/ Top from Spain/ Gina Tricot pants (here!)/ Luciano Padovan shoes/ Balenciaga bag

God morgon! Kvällarna är så fina här… Himlen är helt rosa/lila/orange, älskar kvällarna och solnedgångar. Det här är för några dagar sen innan vi skulle iväg på middag, har inte alls tänkt till den här gången när jag packade märkte jag. Tog med en magkort tröja men råkade ta med jeans med låg skärning = inget jag sportar. Jag gillar när man kan skymta magen lite men inte visa hela, funkar inte riktigt för mig. Antar att det är sånt man får ta när man vill ha 10 olika svarta jeans till olika tillfällen, är man inte uppmärksam när man packar kan det bli fel par haha! Fick ha på mig mina favoriter som jag haft varje dag här uppe istället, “mjukisar” som är utsvängda. Ska snart möta upp Isabel som kom igår (YEEEY!), tror vi ska luncha, gå till spa:t och sen tävlingen ikväll! Vad ska ni göra idag? <3

//Good morning! The nights here are so beautiful… The sky is completely pink/purple/orange, love nights and sunsets. This was a few days ago before we went for dinner, I didn’t think this time when I packed my bag. I brought a crop top but accidentally brought jeans with a low cut = not something I would wear. I like when you can see a bit of the stomach but not all of it, doesn’t really work for me. Guess that’s the bad thing about having 10 different black jeans for different occasions, if you’re not attentive when you pack you can bring the wrong pair haha! Got to wear my favorites that I’ve been wearing every day up here instead, “cozy pants” with boot cut. Soon meeting up with Isabel who arrived yesterday (YEEEY!), think we’re having lunch, going to the spa and then the competition tonight! What are you guys up to today? <3

11 reaktioner på “SUNSETS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.