JOI 15

07_DSC5592-joi-2015
janni-deler-joi-15DSC_5412
08_DSC9921-joi-2015
janni-deler-joi-15DSC_5407

Some snaps from yesterday, tonight it’s the real deal! Borrowed two pics from Betsafe!

Åh vilken skön dag jag haft med Isabel! Vi åt en lunch på Tott och sen hängde vi vid poolen i några timmar, var superskönt verkligen. Nu är jag hemma en snabbis och ska byta om, om en timme börjar tävlingen så ska dit! Igår var det kval, tycker det är så häftigt vad alla kan göra. Hade velat prova hoppet men tror inte jag förstår hur svårt det är, alla hoppare skrattar åt mig (inklusive Jon) och säger att jag absolut inte får prova. Vi får väl se, kanske tar mig dit bort imorgonbitti och smygprovar. ;-) Jag älskar helt enkelt adrenalin-kickar. Nu måste jag byta om och röra mig bortåt, hörs imorgon! Puss! <3

//Oh what a nice day I’ve had with Isabel! We had lunch at Tott and then hung out by the pool for a few hours, it was super cozy. Now I’m at home for a quickie to change, in one hour the event starts so I’m heading there! Yesterday was the qualifications, think it’s so cool to see what they can do. I would love to try the jump but I don’t think I understand how hard it is, all the jumpers laugh at me (including Jon) and say that I can for sure not try it. We’ll see about that, thinking of going there tomorrow morning and try when no one knows. ;-) Guess I just love the adrenaline stuff. Time to change and head over there, talk tomorrow. Hugs! <3

9 reaktioner på “JOI 15”

Leave a Reply

Your email address will not be published.