Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:19 | April 18, 2015

JOI 15

07_DSC5592-joi-2015 janni-deler-joi-15DSC_5412 08_DSC9921-joi-2015janni-deler-joi-15DSC_5407

Some snaps from yesterday, tonight it’s the real deal! Borrowed two pics from Betsafe!

Åh vilken skön dag jag haft med Isabel! Vi åt en lunch på Tott och sen hängde vi vid poolen i några timmar, var superskönt verkligen. Nu är jag hemma en snabbis och ska byta om, om en timme börjar tävlingen så ska dit! Igår var det kval, tycker det är så häftigt vad alla kan göra. Hade velat prova hoppet men tror inte jag förstår hur svårt det är, alla hoppare skrattar åt mig (inklusive Jon) och säger att jag absolut inte får prova. Vi får väl se, kanske tar mig dit bort imorgonbitti och smygprovar. ;-) Jag älskar helt enkelt adrenalin-kickar. Nu måste jag byta om och röra mig bortåt, hörs imorgon! Puss! <3

//Oh what a nice day I’ve had with Isabel! We had lunch at Tott and then hung out by the pool for a few hours, it was super cozy. Now I’m at home for a quickie to change, in one hour the event starts so I’m heading there! Yesterday was the qualifications, think it’s so cool to see what they can do. I would love to try the jump but I don’t think I understand how hard it is, all the jumpers laugh at me (including Jon) and say that I can for sure not try it. We’ll see about that, thinking of going there tomorrow morning and try when no one knows. ;-) Guess I just love the adrenaline stuff. Time to change and head over there, talk tomorrow. Hugs! <3


9 kommentarer9 kommentarer om “JOI 15”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Really cool pictures !
  Love your jacket (:
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

  Reply
 • yeah janni thats the perfect idea if you want to come home with broken legs…def try it out ;) :D

  Reply
 • Hahaha, I didn’t try it… Maybe trying a smaller one here in Norway instead! ;-)

  Reply
 • Så härliga bilder! Vet inte om det är den bästa iden att testa hoppet, men det hade varit kul :)

  Reply
 • Du har en så bra blogg! Älskar variationen! Det skulle vara super kul och du checkad min och min systers blogg, och kanske ge något tips på att få en lika bra blogg som din! Kram
  Tunesisters.spotlife.se

  Reply
 • Tack söta! <3

  Reply
 • Det är kul att hoppa! :D lite läskigt dock, men himla häftigt när man lyckas sätta något :) men man börjar ju inte på de stora hoppen! ;)

  Reply
 • Haha jag får prova de mindre först. ;-) Kram!

  Reply
 • Haha! Jag fick mitt livs första hjärnskakning i ett sånt hopp! Landade liiiite för tidigt och skidorna tog bomstopp och jag smällde hela fejset i backen och gled på magen hela vägen ner, hahahaha!!! Men det är en sjuk adrenalinkick att flyga på det viset!! <3

  Reply