MOUNTAINS

janni-deler-morning-norwayDSC_5648
janni-deler-morning-norwayDSC_5658
janni-deler-morning-norwayDSC_5660

Ferry ride over here and breakfast, now it’s time to ski!

Goood morgon! Känner mig som en ny människa efter en hel natts djup sömn, somnade samma sekund som jag la huvudet på kudden. Trodde jag skulle ha svårt att somna men där hade jag fel. ;-) Tog så mycket bilder på resan över hit, vi tog en färja över fjorden och jag stod bara och kollade ut. Har hört att Norge är väldigt fint men jag kunde inte tro att det skulle vara såhär häftigt! Snart ska vi ut i backen och åka lite skidor, ska bli härligt att komma ut. Knallblå himmel och massa snö, perfekt för mig som är en riktig sol-åkare. ;-) Nu har jag precis fått i mig hotellfrulle ensam, killarna ville fortsätta sova men jag kände mig utvilad. Har laddat upp med stor frukost så jag orkar några timmar på berget. Mår så bra när jag är på såna här lugna ställen, ska försöka ladda batterierna ordentligt nu innan jag åker hem. Puss på er!

//Goood morning! Feeling like a new person after a whole night of deep sleep, fell asleep the same second I placed my head on the pillow. Thought I would have a hard time falling asleep but I was wrong. ;-) Took so many pictures on our trip over here, we took a ferry over the fjord and I just stood there looking over it. I’ve heard Norway is beautiful but I couldn’t think it was this cool! Soon we’re heading out to the slope for some skiing, will be nice to get out. Blue sky and lots of snow, perfect for me who’s a true sun-skiier. ;-) Now I just had some hotel breakfast alone, the guys wanted to sleep a bit longer but I felt rested. I had a big breakfast so I have energy for a few hours on the mountain. Feel so good when I’m in calm places like this, will try to charge my batteries all I can before I head home. Hugs babes!

7 reaktioner på “MOUNTAINS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.